Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu2001: Jonna og Peer 25 års jubilæum

 Udskriv/send siden

Under strålende sol og skyfri himmel kunne Natur-Drogeriet A/S i Hørning den 17. juni fejrede sit 25 års jubilæum. Det flotte vejr var uden tvivl medvirkende til, at dagen blev en virkelig succes. Der var tilmeldt cirka 800 deltagere, venner og forretningsforbindelser, og det så ud til, at langt de fleste faktisk mødre op i løbet af dagen.

Selve Natur-Drogeriet er af ældre dato, men her fejrede man, at det var 25 år siden, Jonna og Peer Christiansen overtog ledelsen. Man kunne mærke, at der var lagt et stort arbejde i forberedelserne, for at gæsterne kunne føle sig godt tilpas.

Som et meget væsentligt indslag i programmet var der formiddag og eftermiddag små to timers underholdning/undervisning ved radiodoktor Carsten Vagn-Hansen og frue. Som altid når det populære ægtepar underholder med tale, sang og musik var det en rigtig god og lærerig oplevelse. Bestemt ikke kedeligt.

Efter en dejlig buffet i madteltet med musik på violin og flygel var der rundvisning, cirka 15 personer ad gangen, i de rummelige, lyse og meget rene lokaler og produktionsrum. Straks man kom ind, kunne man fornemme den karakteristiske krydrede duft af de mange urter, som indgår i produktionen. Fra en beskeden start i 1976 har Natur-Drogeriet A/5 udviklet sig til en moderne virksomhed med cirka 40 kvalificerede og engagerede medarbejdere.

Næste foredragsholder var forfatter og ernæringsterapeut Frede Damgaard, der påpegede, hvordan vi alle har mulighed for at få det bedre ved at rette op på forkerte madvaner og andre vaner og gå over til en mere hensigtsmæssig livsstil.

Som et kuriosum fortalte Frede Damgaard, at han for 18 år siden i København havde holdt et foredrag om ernæringens betydning for sundheden. Blandt tilhørerne befandt sig et par herrer, som viste sig at være læger. De protesterede højlydt, taleren måtte jo være bindegal, når han mente at kunne forebygge ved hjælp af frugt og grønt!

Det var dengang, man i lægeverdenen nærede en næsten religiøs tro på videnskaben. Heldigvis synes der at være en opblødning på vej. Man er blevet mindre afvisende over for naturens hjælpemidler.

Dagen igennem var der i smagsprøveteltet prøver af egne varer ved ernæringsterapeut Hanne Kirstein, ligesom der var vand og urtete ad libitum, samt en inspirerende udstilling af Natur-Drogeriets store sortiment.