Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuBittere og krydderblandinger

 Udskriv/send siden

Brugsanvisning: Posens indhold tilsættes en hel flaske Brøndum snaps. Hvis ikke andet er angivet, er trækketiden 3-5 dage - alt efter hvor stærk smag der ønskes. Kan også bruges til teudtræk.

Hippokras-bitter 
Ingredienser: Alantrod, ensianrod, jordrøg, kvassiaved, kortlæbe, appelsinskal, bukkeblade, pimpinellerod, hjertensfryd, korbenedikt, krusemynte, spansk peber, rabarberrod. 25 gram.

Hollandsk kräuter
Ingredienser: Tormentilrod, lakridsrod, appelsinskal, stjerneanis, hele nelliker. 25 g.

Julesnaps 
Ingredienser: Tormentilrod, lakridsrod, appelsinskal, stjerneanis, hele nelliker. 25 g.

Let julebitter
Ingredienser: Kardemomme, lakridsrod, kanelbark, stjerneanis, koriander, nelliker, galangarod. Trækketid 8 dage. 33 g.

Skt. Knuds snaps
Ingredienser: Hel anis, lakridsrod, knust ingefær, angelikarod, appelsinskal, cintronskal, kanelbark, kardemomme, havsalt. 20 g.

Schwedenkräuter - En barsk bitter der fordriver mange onder!
Maria Treben er den mest kendte og omdiskuterede naturhelbreder i Tyskland og Østrig. Hun har gennem en menneskealder indsamlet et omfangsrigt materiale om den forbløffende virkning af Schwedenkräuter (samlet i bogen "Sundhed fra Guds apotek").

Talrige breve fra taknemmelige patienter er et bevis på Schwedenkräuters usædvanlige effektivitet. 

I Danmark fremstilles den ægte Schwedenkräuter af Natur-Drogeriet A/S, Hørning, der er det eneste firma, som giver fuldstændig oplysning om indholdet af præparatet.

Denne urteessens, der også kaldes livseliksir, er sammensat af mange værdifulde urter samt af venetiansk teriak, en apotekeringrediens, der havde en stor udbredelse i middelalderen, og som her har fået en moderne tilpasning (bygger alene på vegetabilske substanser).

Den meget stærke og virksomme Schwedenkräuter er en "barsk" sag at indtage - derfor anbefales det at fortynde den med vand eller anden væske ved indvortes brug. Til gengæld bliver de fleste forbløffede over, hvor hurtigt og kontant den virker.

1 teskefuld morgen og aften holder én i vigør året rundt, også højt op i alderen. Schwedenkräuterens "rigtige" fader, dr. Samst, døde i en alder af 103 år - af et styrt fra sin hest! (ikke videnskabeligt testet).