Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu2012: Årets læreplads

 Udskriv/send siden

Natur-Drogeriet er blevet kåret som Årets læreplads 2012 af Skanderborg-Odder Center for Uddannelse. Det var vores skønne kontorelev Christina Munk Hansen, der indstillede Natur-Drogeriet, som hun beskriver som: "Verdens bedste virksomhed".

Det er med stolthed, at vi her hos Natur-Drogeriet i sidste uge modtog prisen fra Skanderborg-Odder Center for Uddannelse for Årets læreplads 2012. Christina Munk Hansen, der har været kontorelev hos Natur-Drogeriet siden august 2011, lagde vægt på kollegialt sammenhold, godt arbejdsmiljø og højt humør, da hun skrev sin indstilling til Årets læreplads 2012. 

En anden vigtig del af Christinas begrundelse er den tillid og det ansvar, hun har fået tildelt i sin elevtid. Christina har engageret sig i virksomhedens Personaleforeningen og har samtidig fået spændende ansvarsområder, når Natur-Drogeriet inviterer Matas-elever fra hele Danmark på virksomhedsbesøg flere gange om året. Derudover er Christina også en del af teamet, når Natur-Drogeriet udstiller på den årlige Helsam Messe.

Christinas primære begrundelse for at prisen skulle gå til Natur-Drogeriet, er: "Hver morgen, når jeg står op, glæder jeg mig til at møde ind på Natur-Drogeriet. Jeg har endnu ikke haft en dag, hvor jeg ikke havde lyst til at stå op og gå på arbejde. Det er første gang i min erhvervserfaring, jeg har oplevet det. Tak for det, Natur-Drogeriet".      

Med prisoverrækkelsen fulgte et farverigt maleri af kunsteren Kirsten Fyhn, der nu til alles fornøjelse pryder Natur-Drogeriets kontor.