Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuEkspert: Styrelser laver for mange fejl

 Udskriv/send siden

Ekspert: Styrelser laver for mange fejl
Kvalitetsjournalistik kræver investeringer. Del venligst denne artikel med andre ved at bruge nedenstående link. http://fodevarewatch.dk/Fodevarer/article7028239.ece#ixzz3Obk2aq8R 
Kopier og videresend ikke artiklen. Det er i strid med ophavsretsloven og vores abonnementsbetingelser: http://fodevarewatch.dk/service/betingelser/ 
 
Fødevarestyrelsen og NaturErhvervstyrelsen laver for mange fejl, hvis man sammenligner med private serviceudbydere.
Det vurderer en ekspert efter, at det i sidste uge kom frem, at en fjerdedel af alle klager over styrelsernes afgørelser fører til, at sagen bliver ændret eller genoptaget.
”Det er min umiddelbare vurdering, at det er et højt tal, hvis du sammenligner med andre serviceydelser. I forhold til private udbydere som banker og advokatfirmaer, så er det ikke normalt, at cirka en fjerdedel af klagesagerne viser fejl i ydelsen,” siger Ricky Wilke, institutleder og forsker i complaint management på CBS. Klagerne kommer især fra landmænd, der har fået afslag på landbrugsstøtte, eller virksomheder, der er uenige i udfaldet af et kontrolbesøg.

Fødevarestyrelsen og Natur- og Erhvervstyrelsen laver for mange fejl, hvis man sammenligner med private serviceudbydere. Det vurderer en ekspert efter, at det kom frem, at en fjerdedel af alle klager over styrelsernes afgørelser fører til, at sagen bliver ændret eller genoptaget.

”Det er min umiddelbare vurdering, at det er et højt tal, hvis du sammenligner med andre serviceydelser. I forhold til private udbydere som banker og advokatfirmaer, så er det ikke normalt, at cirka en fjerdedel af klagesagerne viser fejl i ydelsen”, siger Ricky Wilke, institutleder og forsker ved Copenhagen Business School.

Klagerne kommer især fra landmænd, der har fået afslag på landbrugsstøtte, eller virksomheder, der er uenige i udfaldet af et kontrolbesøg.

Fødevarewatch.dk, 16. september 2014