Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu2015: Natur-Drogeriets 70 års jubilæum

 Udskriv/send siden

Fredag den 12. juni 2015 fejrede Natur-Drogeriet 70 års jubilæum.

Det var en fantastisk dag med spændende foredrag, rundvisninger i produktionen, udstillinger, erfarne rådgivere fra helsebranchen, klassiske og nye produkter og ikke mindst glade gæster, lækker mad, god musik og et fantastisk sommervejr.

Her ser du billeder fra den skønne dag - og længere ned kan du finde links til de optagelser af foredrag mv. 

De første gæster ankommer i højt solskin Der kom hurtigt mange glade gæster
Jonna og Peer snakker med gæsterne Alle nød det skønne sommervejr
Over 700 glade gæster på en dejlig jubilæumsdag Faglige snakke og hygge i det gode vejr
Udstilling i "Gaden" Der blev smagt på de mange forskellige prøver
Vandring mod foredragsteltet High on Life stod for smagsprøver på juice og smoothies
Børnene havde også en dejlig dag Der blev hygget i køen til restaurantteltet
10 forskellige gourmet-tapas (i alt 9000) Dario sluttede en skøn dag af med musik og sang
Det overdådige gavebord Farvel og på gensyn til alle de glade gæster

Se de spændende foredrag og andre filmklip fra jubilæumsdagen

 

Maiken Andersen, ”Vaccine eller ej”
Maiken Andersen er uddannet sygeplejerske og lægemiddelkonsulent og beskæftigersig med den holistiske tilgang til sundhed og sygdomsforebyggelse. Maiken brænder for at udbrede viden om kroppens evne til at helbrede sig selv - og retfærdig oplysning om medicinalindustrien og de bivirkninger, vi aldrig hører om. Foredraget handler især om vacciner, og hvad de gør ved kroppen. Vacciner er et sårbart emne, som ofte giver anledning til heftig debat. Natur-Drogeriet ønsker ikke at vælge side i debatten, men vil med Maikens indspark gerne være med til at sætte gang i en mere nuanceret diskussion.

Se foredraget med Maiken Andersen

 

Carsten Vagn-Hansen, ”Diabetes” 
Carsten Vagn-Hansen har flere årtiers erfaring som læge, sundhedskonsulent, foredragsholder og forfatter og er ligeledes kendt fra tv, radio og magasiner. Han har med sit holistiske menneskesyn vejledt og hjulpet et utal af mennesker med rådgivning om sundhed og sygdom.

Carsten Vagn-Hansen fortæller i sit foredrag om diabetes, der hvert år rammer tusindvis af danskere, og om produkter, der har hjulpet mange diabetikere. 

Se foredraget med Carsten Vagn-Hansen  

 

Thorkild Rasmussen, “Et bedre syn på ernæring”
Thorkild Rasmussen har 40 års klinisk erfaring med ernæringens betydning for hjernens og synets funktion. Han er uddannet optometrist og arbejdede de første 20 år med at symptombehandle synsproblemer ved hjælp af briller og kontaktlinser. Siden 1995, hvor han tog en supplerende efteruddannelse i USA som neuro-optometrist, har han arbejdet langt mere holistisk og fortrinsvis behandlet årsagerne til synsproblemer. Med en kombination af briller, kontaktlinser, euro-optometrisk træning og kostvejledning har han opnået enestående resultater i både ind- og udland. I sit foredrag fortæller han, hvordan denne kombination af træning, kostændringer og kosttilskud har hjulpet flere tusinde af med ordblindhed, dobbeltsyn, skelen, hovedpine og svimmelhed, samt ADHD og i enkelte tilfælde helt ud af diagnosen autisme. Han vil også komme ind på, hvordan kosten spiller en meget stor rolle for, hvor godt helt ”raske” mennesker ser. Synet afspejler hjernens funktion - og hjernens funktion er i høj grad påvirket af vores kost og ernæring.

Se foredraget med Thorkild Rasmussen 

 

En kunde og gæsts oplevelse
En glad kunde og gæst bliver interviewet om dagens arrangement. Det er med stor følelse og indlevelse, at Annette fortæller om sin oplevelse af dagen d. 12. juni til Natur-Drogeriets 70-års jubilæum.

Se interviewet med Annette

 

Endnu en kundes oplevelser
Jubilæumsdagen var en fantastisk festdag, og til tonerne af Dario Campeotto kan du her se én af vores kunders oplevelse af dagen.  

En kundes oplevelser - musik af Dario Campeotto