Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuKrill-producent kåret til Norges mest innovative virksomhed

 Udskriv/send siden

Aker BioMarine (som producerer indholdet til Natur-Drogeriets Krillolie Kapsler, red.) er udnævnt til Norges ’mest innovative virksomhed’ af det norske erhvervsblad Innovasjonsmagasinet.

Tidsskriftet har offentliggjort sin liste over landets 25 mest innovative virksomheder – og for første gang er det krill- og biotek-virksomheden Aker, der indtager førstepladsen. Ifølge juryen var der flere grunde til, at Aker blev kåret som den førende innovator, bl.a. virksomhedens integrerede tilgang til bioteknologi og positionen som førende på verdensmarkedet for krill-baserede indholdsstoffer.

”Bæredygtighed og sporbarhed er af afgørende betydning for forretningsmodellen, og virksomheden har fuldstændig kontrol over sin værdikæde. Innovation og uddannelse er den primære drivkraft bag virksomhedens succes”, lyder det fra dommerne.

Truls Berg, som er redaktør på Innovasjonsmagasinet og leder af dommerpanelet, bemærker, at et generelt tema for de fleste af virksomhederne på listen er, at de har haft succes med at øge deres marked til at omfatte store dele af verden.

”Vi er stolte af anerkendelsen – og vi er beærede over at blive vurderet sammen med disse andre fremtrædende norske virksomheder. Det er bemærkelsesværdigt, at det, vi gør på omega-3 markedet, bliver anerkendt på lige fod med disse andre virksomheder”, siger Matts Johansen, CEO hos Aker BioMarine.

”Vi fokuserer meget på innovation, produktudvikling og ny teknologi, og som pioner inden for høstning af krill i Antarktis er det vores mål at øge sundheden for både det enkelte menneske og jorden som helhed”, tilføjer han.

Nutraingredients.com, 16. juni 2017