Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuNyhedsbrev august 2018

 Udskriv/send siden

Hjulene er atter i gang efter en helt fantastisk sommer

og vi er tilbage med fornyet energi. Det er en travl tid, vi går i møde. September, oktober og november er spækket med kurser og messer - og vi glæder os. Hvis du sidder og bliver nysgerrig, kan du tjekke kursusprogrammet ud. Der er stadig ledige pladser.

Planternes kemi, modul 2

ND Akademiet

Hindbaer


Produktnyt

Gotu Kola+

Gotu_Kola+Gotu Kola er tilbage - og nu i en forbedret udgave; Gotu Kola+. For at øge fokus på urtens egenskaber i forhold til kredsløbet, indeholder den nye formulering 4 spændende ingredienser, der virker i synergi til at fremme kredsløbsaktivitet. Det er ginkgo biloba, rosmarin, boghvede og cholin, der sammen med gotu kola giver Gotu Kola+ anprisningen: Medvirker til at bevare den kognitive funktion, bidrager til normal hjerte-kar-funktion og er med til at bevare venøs cirkulation og støtte perifer cirkulation samt trætte ben.


Gotu Kola+ er produceret i vegetabilske HPMC-kapsler
Varenr. 22987.

ChiliForm Te

ChiliFom_TeDen velsmagende nydelseste, der bider fra sig, har længe været i restordre. Nu er ChiliForm Te her endelig igen. De mange varmende urter er et rent festfyrværkeri for sanserne.

Varenr. 1920

 

 

 

Boswellia

BoswelliaSiden oldtiden er Boswellia blevet brugt inden for den hinduistiske lægekunst Ayurveda. Boswellia serrata er et lille ørkentræ, hvis duftende harpiks medvirker til at bevare velfungerende led.

Læs mere om Boswellia serrata på sund-forskning.dk

Vores Boswellia tablet er et simpelt produkt, hvilket vil sige, at den kun indeholder den ene virksomme ingrediens, som vi har udvalgt på grund af dens fint afstemte sammensætning af indholdsstoffer.

Varenr. 22402

Aktivt kul

Aktivt_Kulmedvirker til at mindske luft i maven efter et måltid.

Aktivt kul bruges ved oppustethed og luft i maven. Anvend 5 kapsler mindst 30 min før måltid og 5 kapsler efter måltid.

Læs mere om, hvad aktivt kul er og hvordan det produceres


Aktivt kul er produceret i vegetabilske HPMC-kapsler
Varenr. 22926

 

Bukkehorn

BukkehornBukkehorn er en urt med en lang historie bag sig. Blandt andet er urtens anvendelse beskrevet af den græske læge Hippokrates (460-370 f.Kr.) og fra det gamle Egypten er der fundet frø i Tutankhamons grav.

Bukkehornsfrø bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

Desuden er bukkehorn en af hovedingredienserne i vores velkendte Urte-pensil-produkter.

Bukkehorn er produceret i vegetabilske HPMC-kapsler
Varenr. 22904

Rød Elmebark

RoedElmebarkNu med 180 kapsler i dåserne!

Rød Elmebark er en kilde til planteslim, der støtter mave-tarmslimhinderne. Rød elm er en art af elm fra østlige Nordamerika, hvor det trives i det fugtige højland. Rød elm kaldes også Slippery Elm.

Produktet er stadig i oksegelatine, men vi arbejder hele tiden på, at få flere og flere produkter i vegetabilske HPMC-kapsler.

Varenr. 22922

 

Økologiske urter

Vi har glædet os til at præsentere en lang række af økologiske urter, som er produceret og snart klar til salg i den nærmeste helsekostbutik eller online.

  • Økologisk citronskal. Varenr. 8147
  • Økologiske enebær. Varenr. 8150
  • Økologisk ingefær, knust. Varenr. 8264
  • Økologisk kardemomme. Varenr. 8308
  • Økologisk lemongræs. Varenr. 8335
  • Økologiske ramsløg. Varenr. 8455
  • Økologiske æblestykker. Varenr. 8395


Ginkgo

GinkgoGinkgo er et nyt produkt i Phyto-serien, der indeholder både kompleksiteten samt et ekstrakt, som giver et stabilt indhold af de gavnlige aktive stoffer som ginkgoflavoner, terpenlaktoner og glykosider.

Ginkgo medvirker til at bevare gode kognitive funktioner og bidrager til en normal blodcirkulation, hvilket hænger sammen med hjernens yde- og reaktionsevne.

Ginkgo er produceret i vegetabilske HPMC-kapsler
Kan snart købes i din nærmeste helsekostbutik eller online

Varenr. 22461

 

8427 Horsens Te

8427_Horsens8427 Horsens Te er en velsmagende, mild nydelseste og nyeste skud på stammen i familien af 84-teer. Morgenfrueblomst, burresnerre, brændenældeblade, løvetand med rod, birkeblade og cikorierod giver urteteen sine smukke gule og grønne nuancer.

Idéen til 8427 Horsens te kommer fra Jim Pedersen, som er fra Horsens - heraf navnet på teen.

Varenr. 11327

 

 


 

Vi støtter det gode formål

Vi lever og ånder for dagligt at gøre en forskel for andre mennesker via sundhed og helse. Der findes andre områder, hvor man kan gøre en forskel, og vi bøjer os i støvet for alle dem, der kaster sig ud i strabadserne.

En af dem er Nickolai Damgaard, som skal bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, som en del af projektet Climb for Charity. Vi bakker op om Nickolais ønske om at være med til at gøre en forskel.

Læs mere her

Følg Nickolai og resten af holdet på Facebook

Climb_for_Charity


 

Nyt siden sidst

Nye medarbejdere

MarianneRebeccaSiden sidste nyhedsbrev har vi budt to nye medarbejdere velkommen hos Natur-Drogeriet.

Rebecca Misfeldt (t.v.) er startet som eksportansvarlig med en bred international erfaring inden for e-commerce.
Marianne Honoré er vendt tilbage til Natur-Drogeriet som salgskonsulent på Sjælland efter at have boet en årrække i New York.

Begge er allerede godt i gang med deres nye arbejdsopgaver, og vi håber, I vil tage godt imod dem, hvis I er i kontakt med dem.

Mød os på messer

I løbet af september er vi klar på to messer, hvor vi vil præsentere vores produkter:

Helsam Messen er en lukket fagmesse for helsebranchen, der finder sted 15.-16. september.

Den 28.-30. september er vi med på Sund Livsstil messen i Øksnehallen, København. Det er Danmarks største sundhedsmesse. Messen er åben for alle.

 


Vil du modtage vores nyhedsbrev på mail?

Tilmeld dig her