Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuLiposomal C-vitamin for bedre optagelse af C-vitamin

 Udskriv/send siden

Menneskekroppen danner ikke selv C-vitamin, og derfor er det vigtigt at indtage kost, der indeholder vitaminet, for at kroppen kan fungere optimalt. Hvis du ikke får nok vitaminer gennem kosten, kan det anbefales, at du indtager kosttilskud.

Liposomal_C-vitamin_150mlC-vitamin – eller askorbinsyre – er et vandopløseligt vitamin, der blandt andet medvirker til immunsystemets funktion samt ved omdannelse af energi i kroppen og som en bestanddel af bindevævet. I Liposomal C-vitamin er askorbinsyren indkapslet i såkaldte liposomer, som er mikroskopiske bobler (vesikler) med en fosfolipid membran, der ligner kroppens egne cellemembraner. Liposomal indkapsling af askorbinsyre gør, at vitaminet absorberes fra tarmen lettere end almindeligt C-vitamin.

Vores leverandør af Liposomal C-vitamin er hollandske CureSupport, der har designet produktet til at øge biotilgængelighed af C-vitamin. CureSupport har lavet kliniske studier på Liposomal C-vitamin, og derfor sælger vi med glæde produktet til danskerne.

Af Ken Lunn, MSc (herb med.)