Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuNyhedsbrev oktober 2018

 Udskriv/send siden

Nyder du efteråret?

I skrivende stund kigger vi ud på en smuk, solbeskinnet løvfaldsdag. Hvor er vi heldige! Flere ansatte her hos Natur-Drogeriet har brugt den seneste uge til at lade batterierne op med velfortjent efterårsferie, men før den blev skudt i gang, deltog vi i Arbejdspladsernes Motionsdag. Alle medarbejdere deltog og fik pulsen op, sved på panden og smil på læberne.

Vores egen in house-gymnastikpige havde arrangeret cirkeltræning, hvor alle kunne være med på et niveau, de kunne holde til - og det var fedt. Hun havde for sjovt taget udgangspunkt i produktnavne til motiverende skilte (se billederne herunder). Du skal være velkommen til at stjæle idéen😊

 

Motiverende skilte - Arbejdspladsernes Motionsdag 2018

 

Og hvad kan produkterne så? Herunder får du en beskrivelse af de nævnte produkter

Amazing_2248_104_samletAmazing er en genial hjælp, når energien ikke er i højsædet. Produktet indeholder guarana, som fra naturens side har et koffeinindhold på 3-4 procent. Derudover er der tilsat spansk paprika, der fremmer kredsløbet og derved hjælper energien rundt i hele kroppen, samt papaya. Amazing er ideel til dage, hvor der ikke er mental energi nok til at komme igennem hele dagen, eller hvis du ved, du skal holde dig skarp og kunne præstere. Her er tale om en mental opkvikker.

Amazing kapsler, varenr. 2248
Amazing pulver, varenr. 104

 

Body-Heat_22921_22221_samletBody-Heat består af cayennepeber, der ved at øge kropsvarmen bidrager til vægttab og bidrager ved ønske om vægttab. Et godt supplement for at komme det sidste på sidebenene til livs.

Økologisk Body-Heat i vegetabilske HPMC-kapsler, varenr. 22921
Body-Heat, varenr. 22221

 

 

Bamse_Bomstaerk_vit_120tab_2330

 

Bamse Bomstærk er en velsmagende vitaminpille med jordbærsmag til de 3-10-årige bestående af gavnlige byggeklodser til voksealderen. Sukkeret er byttet ud med stevioglycosid og erythritol, som begge ligger lavt i det glykæmiske indeks. indeholder blandt andet D-vitamin og jod, der medvirker til børns vækst og udvikling, samt jern, der medvirker til børns kognitive udvikling. I tabletten er der samlet 13 vitaminer og 7 mineraler - og så skal der kun spises én tablet dagligt i forbindelse med et måltid.

Bamse Bomstærk, varenr. 2330

 

thea goThea Go' er et effektfuld naturlægemiddel, som kan anvendes, hvis der er gået en prop i fordøjelse og dermed også fornøjelse. Produktet indeholder pulveriserede sennesbælge, hvis aktive stoffer - antrakinoner - irriterer tyktarmens slimhinde. Derved stimuleres tarmens bevægelse og virker afførende. Store som små kan have glæde af virkningen, men husk at dette kun er en her og nu-løsning. Fås også som tabletter og i tebreve.

Thea Go' te, 100 g, varenr. 138

Pligttekst: Thea Go’, sennesbælge, urtete: Naturlægemiddel til kortvarig brug ved træg mave og forstoppelse. Indeholder skårede eller pulveriserede sennesbælge. Dosering, voksne: 1 kop urtete daglig efter behov. Teen overhældes med kogende vand, hvorefter den trækker i 5-10 minutter. Må kun anvendes i kortere tid (1 uge) uden lægens anvisning. Bør ikke anvendes til børn under 12 år uden lægens anvisning. Tag ikke Thea Go’ ved overfølsomhed overfor sennesbælge samt ved forsnævringer i mave-tarmkanalen eller andre tilstande, der kan forhindre normal passage gennem mave-tarmkanalen, ved inflammatoriske tilstande i tarm og mavesmerter af ukendt årsag samt ved svære forstyrrelser i væske- og elektrolytbalance. Forsigtighed ved indeklemt afføring og mave-tarm gener, hvor årsagen ikke kendes. Bør ikke indtages dagligt over længere perioder. Thea Go´ bør kun anvendes, hvis tilstrækkelig effekt ikke kan opnås ved at spise fiberrig kost eller ved at tage afføringsmidler, der indeholder fibre. Ved nedsat lever- eller nyrefunktion eller andre særlige sygdomme bør lægen kontaktes før Thea Go´ anvendes. Samtidig indtagelse af store doser sennesglykosider fra Thea Go´ og diuretika, kortikosteroider eller lakridsrod kan medføre forstyrrelser i elektrolytbalancen, specielt hypokaliæmi. Hypokaliæmi kan medføre øget følsomhed for digoxin. Graviditet og amning: Bør kun anvendes efter samråd med læge. Bivirkninger: Mavekramper og mavesmerter. Forstyrrelser i vand- og saltbalancen. Pakningsstørrelser: Urtete: 100 g samt 20 breve à 2 g, tabletter: 200 stk. Læs indlægssedlen omhyggeligt.

 

Birkesoed_184_178_samletBirkesød er xylitol, som har samme sødeværdi og udseende som sukker. Xylitol er en sukkeralkohol, der findes naturligt i fiberrigt grønt og frugt. Udgangsmaterialet til fremstilling af xylitol stammer fra hårde, løvfældende træer - overvejende birk og bøg. Xylitol omdannes ikke til syre af bakterierne i munden, og det har 40 procent færre kalorier end sukker. Det er blevet populært at fokusere på at spise kulhydratfattigt, og derfor er Birkesød utrolig interessant, da det kan erstatte sukker - både på maden og i bagværk. Dog skal man være opmærksom på, at xylitol ikke har samme hæveevne som sukker, og derfor kan bagværk godt blive mere fladt.

Birkesød findes i to størrelser:
800 g, varenr. 184
200 g, varenr. 178

 

Sol_Klar_60kaps_22696Nu er vi selvfølgelig på vej mod mørke og kulde, men derfor er det stadig godt at kende til SOLKLAR's egenskaber. Blandingen i SOLKLAR består af betacaroten, som er et pro A-vitamin, der er med til at vedligeholde din hud, samt granatæble med ellaginsyre. At betacaroten er et pro A-vitamin betyder, at kroppen selv omdanner den mængde A-vitamin, der er behov for. SOLKLAR er et vigtigt kosttilskud både inden forårets og sommerens skønne solstråler, men også hvis du skal på skiferie og vil vedligeholde en normal hud på trods af solens skarpe stråler i sneen.

SOLKLAR kapsler, varenr. 22696

 

ChiliForm_100gChiliForm er en skøn varmende te, der bider lidt fra sig. Teen kan nydes dagligt og kan også med fordel anvendes sideløbende med Body-Heat. Komponenterne i ChiliForm øger ligeledes kropsvarmen og kan være en kærkommen kop te på dage, hvor man ikke kan holde varmen.

ChiliForm, varenr. 1920

 

 


Produktinformation

Spisekiselpulver

Spisekisel_pulverGennem en periode har vores Spisekisel pulver (varenr. 485) desværre været i restordre - til stor irritation for alle. Restordren skyldes, at leverandøren har problemer med at levere råvaren, men vi håber snart, at der kommer nyt i sagen.

 

Vi beklager herfra og skal nok holde dig underrettet, straks der er nyt.

 

Du kan prøve Spisekisel tabletter (varenr. 22649), som er det samme produkt i tabletform.

 


ND Akademiet

Der er stadig pladser på ND Akademiet, modul 1+2, i Aalborg. Det er den 4. november 2018 kl. 9.00-16.00 på Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg.

Tilmelding sker ved at sende en mail til info@natur-drogeriet.dk. Skriv navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer samt profession. Tilmeldingsfristen er mandag den 29. oktober 2018.

Vær opmærksom på, at du først er tilmeldt, når du har fået en bekræftelse 


Vil du modtage vores nyhedsbrev på mail?

Tilmeld dig her