Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuNyhedsbrev november 2018

 Udskriv/send siden

Snart handler alt om jul

Dagene i november bliver færre og færre, og snart handler alt om jul - hvis det da ikke allerede gør det. Der er noget med hygge omkring jul, som man bare altid glæder sig til. Duften af de brændte mandler, når man rammer gågaden, det varme lys i alle nøgne træer og buske, bagværk og den muntre musik. Der hviler en venlig og medfølende stemning overalt, og for en gangs skyld har vi alle det samme mål - nemlig at nå det hele inden den store dag den 24. Selvom det ofte er forbundet med travlhed og julestress, så er fællesskabsfølelsen bare helt speciel.
 
Det er også her i den søde juletid, at det er tid til at reflektere over det forgangne år. I en hverdag med fart på er det vigtigt, at vi alle i ny og næ sikrer, at der ikke gives køb på kvaliteten. Vi må huske at passe på os selv og hinanden i farten.
 
I dette nyhedsbrev får du lidt velmenende hjælp fra alle os på Natur-Drogeriet.

Dagene i november bliver færre og færre, og snart handler alt om jul - hvis det da ikke allerede gør det. Der er noget med hygge omkring jul, som man bare altid glæder sig til. Duften af de brændte mandler, når man rammer gågaden, det varme lys i alle nøgne træer og buske, bagværk og den muntre musik. Der hviler en venlig og medfølende stemning overalt, og for en gangs skyld har vi alle det samme mål - nemlig at nå det hele inden den store dag den 24. Selvom det ofte er forbundet med travlhed og julestress, så er fællesskabsfølelsen bare helt speciel.
Det er også her i den søde juletid, at det er tid til at reflektere over det forgangne år. I en hverdag med fart på er det vigtigt, at vi alle i ny og næ sikrer, at der ikke gives køb på kvaliteten. Vi må huske at passe på os selv og hinanden i farten.
I dette nyhedsbrev får du lidt velmenende hjælp fra alle os på Natur-Drogeriet.


Natur-Drogeriets julehjælpshåndbog

Hvis juletravlheden tager overhånd

Super B-Complex

Super B-Complex er en unik blanding af fire adaptogene urter og alle B-vitaminerne, der blandt andet medvirker til, at dit nervesystem fungerer normalt. De adaptogene urter - astragalus, schisandra, russisk rod og rosenrod - indeholder plantestoffer, der er i stand til at hjælpe kroppen tilbage i balance, hvis den er bragt ud af balance af eksempelvis stressfaktorer.

Kombinationen af de virksomme B-vitaminer sammen med de fire adaptogene urter giver god mening og synergien kan hurtig mærkes.

Super B-Complex, varenr. 22605

 

 

Antarktisk krillAntarktisk krill har et højt indhold af omega-3-fedtsyrer, der er essentielle for vores krop i det daglige og yderst nødvendigt, når kroppen er presset, da vi her forbruger en del for at holde os gående. Da vi ikke selv danner omega-3, skal det tilføres gennem kosten eller kosttilskud. Krillolien er både vand- og fedtopløselig, hvilket øger optageligheden sammenlignet med fiskeolie, der kun er fedtopløselig.

Krill fanges efter Eco-harvesting-metoden, som er udviklet af Aker BioMarine. Der samarbejdes med Verdensnaturfonden i Norge om at sikre bæredygtig høst af Antarktisk krill. Straks efter høstning bliver krillen lavet til olie, og derved mindskes risikoen for haskning.

Antarktisk krill, varenr. 22961

 

Stress-A Complex te

 

 

Stress-A te er en skøn kombination af beroligende urter, der giver en indre fred uden at sløve. Om det er juletravlhed eller bare en almindelig hverdag, hvor vi alle suser af sted, kan teen være en yderst kærkommen kop fred og ro. Fungerer også til børn, der kommer overgearede hjem. Nyd teen sammen og skab et rum, hvor alle får mulighed for at lande roligt.

Stress-A Complex te, varenr. 111

 

 

 

 

Hvis det går lidt for godt med at indtage juleknas og andre godter

BrottrunkBrottrunk er vores yndlingsprodukt til maver med ubalancer og oppustethed. Her får man levende og syreresistente mælkesyrebaktier, mælkesyre og ikke mindst enzymer i økologisk og vegetabilsk udgave. Enzymerne er en ekstra hjælp til at kunne nedbryde den mad, vi spiser, og til at kunne optage nærinsstofferne derfra.

I juletiden bidrager det voldsomme madindtag til årets størst udfordringer for tarme og fordøjelse. Julen byder nemlig på store mængder julemad, fede og søde sager samt alkohol, der kan sætte systemet yderligere på prøve.

Husk at Brottrunk er en kærkommen hjælp til maver i knæ

Brottrunk, varenr. 312

 

 

Thea GoThea Go' er en effektiv løsning, hvis der er gået en prop i både fordøjelse og fornøjelse. De aktive stoffer i sennesbælge irriterer mavetarmslimhinden let, og fremmer derved at tarmen giver slip på proppen. Thea Go' er et utrolig virksomt naturlægemiddel - en perfekt her og nu-løsning. Såfremt proptilstanden er kronisk, bør man søge læge og finde ud af at løse eller forebygge problemet

Thea Go', 100 g te i løsvægt, varenr. 138

Thea Go', te i breve, varenr. 146

Pligttekst:Thea Go’, sennesbælge, urtete: Naturlægemiddel til kortvarig brug ved træg mave og forstoppelse. Indeholder skårede eller pulveriserede sennesbælge. Dosering, voksne: 1 kop urtete daglig efter behov. Teen overhældes med kogende vand, hvorefter den trækker i 5-10 minutter. Må kun anvendes i kortere tid (1 uge) uden lægens anvisning. Bør ikke anvendes til børn under 12 år uden lægens anvisning. Tag ikke Thea Go’ ved overfølsomhed overfor sennesbælge samt ved forsnævringer i mave-tarmkanalen eller andre tilstande, der kan forhindre normal passage gennem mave-tarmkanalen, ved inflammatoriske tilstande i tarm og mavesmerter af ukendt årsag samt ved svære forstyrrelser i væske- og elektrolytbalance. Forsigtighed ved indeklemt afføring og mave-tarm gener, hvor årsagen ikke kendes. Bør ikke indtages dagligt over længere perioder. Thea Go´ bør kun anvendes, hvis tilstrækkelig effekt ikke kan opnås ved at spise fiberrig kost eller ved at tage afføringsmidler, der indeholder fibre. Ved  nedsat lever- eller nyrefunktion eller andre særlige sygdomme bør lægen kontaktes før Thea Go´ anvendes. Samtidig indtagelse af store doser sennesglykosider fra Thea Go´ og diuretika, kortikosteroider eller lakridsrod kan medføre forstyrrelser i elektrolytbalancen, specielt hypokaliæmi. Hypokaliæmi kan medføre øget følsomhed for digoxin. Graviditet og amning: Bør kun anvendes efter samråd med læge. Bivirkninger: Mavekramper og mavesmerter. Forstyrrelser i vand- og saltbalancen. Pakningsstørrelser: Urtete: 100 g samt 20 breve à 2 g, tabletter: 200 stk. Læs indlægssedlen omhyggeligt.

Loppefore+skallinLoppefrøskaller/skallin er nyttige fibre, der ved korrekt indtag - oprørt i væske - danner en plantegel, der fremmer peristaltikken, smører tarmvæggen og blødgør tarmindholdet. Plantegelen filmer afføringen og afhjælper, at hård og komprimeret afføring river hul i tarmvæggen på vej ud. Fibre er nødvendige for en veltrimmet fordøjelse, men det er vigtigt at indtage disse korrekt for at få fuld valuta for pengene.

Oprør ca. 1 spsk. af fibrene i et stort glas vand og lad dem hvirvle og samles i toppen af glasset. Gentag processen og drik ved tredje omrøring, mens fibrene hvirvler. Det tager et par minutter, men bliv ved glasset for at sikre, at konsistensen bliver perfekt. Såfremt fibrene bliver glemt, vil man komme tilbage til en gang tapetklister, da fibrene i lang trækketid vil udvikle utrolig meget plantegel. 

Loppefrøskaller, 450 g, varenr. 4139,450
Skallin, 250 g, økologisk, varenr. 40030

Hvis den fede julemad trigger en overproduktion af sure opstød, halsbrand og måske endda forværrer din urinsyregigt

Roed_elmebarkLider du af sure opstød efter maden, i løbet af dagen eller ved sengetid? Rød Elmebark kan være god at kende til. Når rød elmebark kommer i kontakt med væske, udvikles der en fin plantegel, som sikrer, at syren ikke ødelægger slimhinden. Derved slipper du for ubehaget og kan falde til ro. Fås i kapsler eller i Throat Coat urtete sammen med oregano, timian, lakridsrod, anis og fennikel.

Rød Elmebark, varenr. 22922

 

 

 

 

 

Aegte_VenustornÆgte Venustorn er et effektivt naturlægemiddel, som hurtigt kan afhjælpe lettere ledsmerter. Fra gammel tid har urinsyregigt været kædet sammen med overdådig levevis. Det er rigtigt, at især øl, spiritus og kostens sammensætning kan have betydning for udviklingen af urinsyregigt, og julen er som bekendt en højtid med masser af det hele. Mange mennesker oplever en forværring i led og muskler i perioder med indtag af fed mad på grund af den store mængde urinsyre, der ophober sig.

Selv om vi gerne vil være aktive og holde os i gang, kan smerter i led og muskler tage virkelysten fra selv den mest energiske. Med Ægte Venustorn kan du lindre lettere smerter i ømme led og muskler. De aktive stoffer i Ægte Venustorn stemmer fra djævleklorod. Døjer du med appetitløshed og fordøjelsesbesvær kan produktet ligeledes være en hjælpende hånd.

Ægte Venustorn, 90 kapsler, varenr. 2246
Ægte Venustorn, 360 kaspler, varenr. 2254
Ægte Venustorn, 100 g urtete, varenr. 143

Pligttekst: Ægte Venustorn, djævleklorod, kapsler og urtete: Naturlægemiddel ved lettere smerter i led og muskler, samt ved appetitløshed og fordøjelsesbesvær. Indeholder pulveriseret eller skåret djævleklorod. Dosering, urtete voksne: Ved lettere ledsmerter: 1 kop urtete morgen, middag og aften. Ved appetitløshed og fordøjelsesbesvær: 1-2 kopper urtete daglig. Teen overhældes med kogende vand, hvorefter den trækker i ca. 8 timer og sies. Dosering kapsl. voksne: 2 kapsl. 3 gange dagl., evt. begyndende med mindre dosis. Bør ikke anvendes til børn under 12 år uden lægens anvisning. Behandling af lettere smerter bør ikke fortsætte mere end 4 uger. Behandling af appetitløshed og fordøjelsesbesvær bør begrænses til højst 2 uger. Må ikke anvendes ved overfølsomhed over for djævleklorod samt ved mavesår og sår på tolvfingertarmen. Ledsmerter med hævelse, svære bevægelsessmerter, rødme eller feber skal udredes inden behandling. Forsigtighed ved galdesten og ved hjertesygdom. Det vides ikke, om nedsat lever- eller nyrefunktion eller andre særlige sygdomme indebærer, at forsigtighed bør udvises. Graviditet og amning: Bør ikke anvendes uden lægens anvisning. Sjældne til meget sjældne bivirkninger: Mavesmerter og diarré. Kvalme og opkastning er rapporteret specielt i høje doser. Hovedpine og svimmelhed. Pakningsstørrelser: Urtete: 100 g, kapsler: 90 og 360 stk. Læs indlægssedlen omhyggeligt.

Guarana

Guarana eliksir kan anvendes som en lille skarp i stedet for den gængse bitter ved julefrokostbordet. Guarana er en mental opkvikker, giver kvikke gæster og holder liv i festen længere - og den har en skøn portvinsagtig smag.

Guarana eliksir, varenr. 306

 

 

 

 


Produktinformation

E-vitamin kapsler er på lager igen

E-vitaminFlere har efterspurgt vores E-vitamin kapsler, som desværre har været i restordre. Nu er de endelig på lager igen, så vores forhandlere har mulighed for at bestille dem hjem.

 

E-vitamin kapsler er et stærkt naturligt vitaminpræparat til forebyggelse og behandling af E-vitaminmangel.

 

E-vitamin kapsler, varenr. 2241

Pligttekst: Stærkt Naturligt E-vitamin kapsler 335 mg. E-vitamin ”Natur-Drogeriet” er bløde kapsler med et indhold på 335 mg RRR-alfa-tocopherol svarende til E-vitamin på 335 mg (500 IE.). Produktet er et stærkt vitaminpræparat til forebyggelse og behandling af E-vitaminmangel. E-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, og vitaminets fysiologiske virkning beror sandsynligvis på dets antioxiderende effekt, hvor autooxidation af umættede fedtsyrer hæmmes. Må ikke indtages af børn under 2 år uden en læges anvisning. E-vitamin indeholder sojaolie. Renset sojaolie kan indeholde sojaprotein. Må ikke anvendes ved overfølsomhed over for jordnødder (peanuts) eller soja. Må ikke anvendes, hvis man er overfølsom over for Alpha Tocopherol eller et eller flere af hjælpestofferne. Bør ikke anvendes ved K-vitaminmangeltilstande. E-vitamin ”Natur-Drogeriet” bør ikke anvendes to uger før og to uger efter en operation, da det muligvis kan påvirke blødningstiden. Samtidig indtagelse af E-vitamin og antikoagulerende midler frarådes, da E-vitaminet kan have en forstærkende virkning på disse midler. Gravide og ammende kan anvende E-vitamin "Natur-Drogeriet". Ved lang tids forbrug af E-vitamin (400 til 800 IE.) kan forekomme svimmelhed, hovedpine, træthed og svaghed samt sløret syn. Overdosering kan give diarré, mavesmerter og andre mave/tarm-gener. Endvidere skal man ved overdosering være opmærksom på øget risiko for blødning ved samtidig behandling med blodfortyndende præparater eller ved K-vitaminmangel. Som hjælpestoffer er anvendt sojaolie samt gelatine (den bløde kapsel).


Fra alle os til alle jer

Tre nye autoriserede helsevejledere

Autoriserede-helsevejledere

Tre af vores dygtige medarbejdere kan nu tilføje "Autoriseret helsevejleder" til CV'et, efter de i weekenden afsluttede dHb's Grunduddannelse. Stort tillykke til Katarina Goul, Malene Wiuff og Dorthe Bahnsen.

dHb (danske Helsekostforretningers brancheforening) udbyder en uddannelse for butiksansatte og andre, der har tilknytning til helsekostspecialbranchen. Flere af vores medarbejdere har gennem tiden deltaget i uddannelsen.

Mangler du en idé til pakkekalenderen

Pakkekalender1Pakkekalender2Pakkekalender3

Så får du her en mulighed, du er velkommen til at stjæle:

  • Find dine yndlingsteer fra vores brede sortiment
  • Brug 24 af vores tefiltre til at holde styr på teen
  • En lille lap fortæller modtageren, hvad der er i filtret
  • Pak ind som det passer dig og modtageren bedst

Hermed er der til en vidunderlig kop af det skønneste fra naturen hver dag frem mod jul


Rigtig glædelig jul

Så er der kun tilbage at ønske jer alle en glædelig jul. Året er endnu en gang fløjet af sted, og det er snart tid til, at vi skal puste ud og lade roen sænke sig i vores indre. Vi er tilbage med nyhedsbrevet i januar 2019, og der er rigtig meget på tegnebrættet til det nye år, så bare hæng på.

Vi håber, at I alle får den dejligste december og i sidste ende den mest fortryllende jul med familien og dem, I holder af.

I ønskes også alle et fantastisk og lykkebringende nytår. Vi ses i 2019.


Vil du modtage vores nyhedsbrev på mail?

Tilmeld dig her