Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuNyhedsbrev januar 2019

 Udskriv/send siden

Vi håber, du er kommet godt fra start med 2019

I nyhedsbrevene vil vi i år donere noget spalteplads til at præsentere alle dem bag kulissen – nemlig vores fantastiske ansatte. I denne måned skal du møde to af dem, du snakker med, hvis du ringer, eller møder, hvis du kommer på besøg i huset.

MonaMona er først på telefonen og dermed vores stemme udadtil. Alle kender Mona – hun har nemlig været ansat i 24 år, hvor hun har siddet med kundeordrer. Hun sidder også parat i receptionen, når du besøger os. I det daglige er Mona kampagneansvarlig for Helsam, som er en af vores største kunder. Desuden har hun hånd om vores skønne elever, og så er hun medarbejdervalgt til AMO.

 

MaleneMalene er vores nuværende elev – og nøj, hvor er vi heldige! Hun elsker orden, systemer og vejledninger og gør bare tingene helt af sig selv. Hun er primært tilknyttet vores salgsafdeling, så du vil ofte møde hende i telefonen, men som et led i sin uddannelse får Malene også et indblik i opgaverne i de øvrige afdelinger. Alt tegner til, at Malene bliver hos os, når hun er færdiguddannet til september – det glæder vi os til!


Produktnyheder

BaobabØkologisk Baobabpulver er fra frugten på et af verdens ældste og største træer. Frugtkødet er en fantastisk næringskilde med en naturlig syresød smag. Vi er glade for, at præsentere dette nye produkt, som kan bruges i smoothies, som drys på eksempelvis morgenmad eller i bagværk, yoghurt, is eller marmelade.

Prøv vores opskrift på vafler med baobabpulver

Økologisk Baobabpulver, 100 g, varenr. 40042

 

 

 

 

Øko øko hybenØkologisk Hyben er et kosttilskud i vegetabilske HPMC-kapsler. Hyben medvirker til at holde leddene normale og fleksible, understøtter en normalt fungerende fordøjelseskanal og bidrager til kroppens normale immunsystem.

Økologisk Hyben i vegetabilske HPMC-kapsler, varenr. 22913

 

 

 


Dejlige droger

Droger er hotte
og efterspørgslen stiger for hver dag, der går.

Droger nydes ofte i teer i form af urter, og hvor man tidligere kun gik efter smag, begynder man nu at få øjnene op for den magi, urterne rummer. Urternes mange indholdsstoffer anvendes i stor stil i både fødevarer, drikkevarer og også i forskønnende og plejende hudplejeprodukter.

Hos Natur-Drogeriet har drogerne altid været vores fokus, fordi vi er meget betaget af, hvad de netop kan gøre for vores ve og vel. Vi har både de alment kendte droger, som mange har i husholdningen, men vi har også et bredt udvalg af sjove og spændende af slagsen fra overalt i verden, som er værd at stifte bekendtskab med.

I de kommende nyhedsbreve vil der fremover være fokus på lige præcis disse finurlige droger, som måske kan gavne dig eller en du holder af – ikke så meget på smagen, men på effekt.

Kinabark

KinabarkKinabark (Cinchona succirubra) er tørret bark af kinatræ. Det må betegnes som historiens første virksomme lægemiddel mod infektionssygdomme, da det allerede i midten af 1600-tallet blev taget i brug som middel mod febersygdomme i Europa. I mange år var kinabark det eneste kendte, virksomme middel mod malaria. Virkningen skyldes indholdet af alkaloidet kinin, der første gang blev isoleret i 1820. Tørret kinabark indeholder ca. 30 forskellige alkaloider i en samlet mængde af ca. 6-8 procent – blandt andet kinidin, cinchonidin og cinchonin.

I dag er kinabark stadig populært – særligt til fremstilling af hjemmelavet tonic, som i samspil med gin er en vældig populær drink. Har du prøvet vores opskrift på Gin & Tonic? Mange af ingredienserne kan du få fra os. Det er en mundfuld, som lyser selv den mørkeste vinterdag op.

Kinabark, 100 g, varenr. 4013,100


Vil du modtage vores nyhedsbrev på mail?

 

Tilmeld dig her