Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuNyhedsbrev februar 2019

 Udskriv/send siden

Der er forår i luften

og masser af baktusser, virus og forkølelser. Rigtig mange ligger ned eller hænger i bremsen lige nu. Tiden og dynen er nok den allerbedste kur, men du kan godt hjælpe bedringen på vej helt naturligt. Længere nede i nyhedsbrevet kan du læse om vores bud på produkter, der er gode at have ved hånden i denne tid. Inden det skal vi omkring et par medarbejderpræsentationer og så kan du også læse om en spændende droge.

I 2019 vil vi præsentere vores dygtige medarbejere. Fik du ikke læst sidste måneds præsentationer, kan du finde dem her.

ChristinaChristina startede som kontorelev i 2011, og hun er nu salgskonsulent i Jylland fra Horsens og nordpå. Hun er desuden ansvarlig for apotekskæderne, grossisterne Nomeco og Tjellesen Max Jenne og de mange webshops, der forhandler vores produkter. Christina er et skud af energi og er altid i godt humør. Hun elsker at have gang i flere ting på en gang – og hun er god til det.

 

 

KenKen har mange års erfaring som behandler og har med sin Master of Science i urtemedicin om nogen virkelig haft hænderne i naturens skatkammer. Kens titel er Farmakognosist - en betegnelse for en person med speciale indenfor anvendelsen og bearbejdning af naturligt forekommende stoffer, som kan anvendes til kosttilskud, medicin, kosmetik og til andre funktionelle anvendelser. Han er med andre ord en sand urtenørd. Ken er en del af vores kvalitetsafdeling og sidder også med produktudvikling, hvor hans viden er unik i forhold til produktsammensætning.

 


Dejlige droger

Et andet nyt tiltag i 2019’s nyhedsbreve er fokus på de dejlige droger, vi sælger. Denne gang kan du læse om kardemomme.

Kardemomme

KardemommeHel grøn kardemomme (Elattaria cardamomum) er det tredjedyreste krydderi i vægt – kun overgået af safran og vanilje. Kardemomme er dyrt, fordi urten vokser på svært tilgængelige steder. Det er ikke nødvendigvis størrelsen, der afgør, om der er tale om en god kardemomme eller ej. Det er snarere den grønne farve på bærret, der indikerer, om bærret er høstet på det rigtige tidspunkt og om det er tørret nænsomt nok. Kardemomme er et smagfuldt krydderi, og i Danmark er kardemomme mest af alt et julekrydderi eller et krydderi, der anvendes til kager og bagværk.

I Indien, hvor kardemomme stammer fra, anvendes krydderiet til alt lige fra sammenkogte retter til brød, suppe og ris. Foruden den pragtfulde duft og smag har grøn kardemomme i mange år været kendt som et effektivt middel mod forkølelse og hoste. Det fremmer desuden en god fordøjelse. I Østen anvender man også kardemommekapsler som mundrenser efter et måltid. Man tygger på en kapsel og får derved en frisk, mentolagtig smag i munden.

Kardemomme, hel, 75 g, varenr. 8308

 


Produktinformation

Som lovet får du her vores bud på produkter, er er gode at have ved hånden i denne tid, hvor mange hænger i bremsen.

Urte-pensilUrte-pensil er en enestående blanding af seks udvalgte grønne urter og rødder - heriblandt echinacea som styrker og stimulerer vores immunforsvar og bidrager til immunsystemets normale funktion. Urte-pensil har været på markedet siden 1976 og er et kendt produkt til alle former for problemer med immunsystemet og infektioner.

Urte-pensil, 90 kapsler, varenr. 246
Urte-pensil, 360 kapsler, varenr. 247
Urte-pensil tabletter, varenr. 243
Urte-pensil te, varenr. 142
Urte-penCil med C-vitamin, varenr. 248

OlivirOlivir er et ekstrakt af olivenblade der bidrager til at dit immunsystem fungerer normalt. Effekten opnås ved et dagligt indtag af fire kapsler. Oliventræet er sandsynligvis den første plante, som er blevet dyrket og udbredt blandt befolkningerne i Middelhavsområdet. Oliventræer vokser ret langsomt, men kan blive over 1.000 år gamle. Bladene er lidt læderagtige og har en matgrøn, voksbelagt overside. Undersiden er fløjlsagtig og gråhvid. Et blad kan blive siddende på træet i op til 3 år, indtil et nyt vokser ud.

Olivir, varenr. 22471

EchinaceaEchinacea Complex dråber er udvundet af echinacea-plantens rod, hvis aktive stoffer understøtter immunsystemet. Echinacea Complex dråber er kombineret med askeblade, som også er hovedurten i Urte-pensil. Askeblade kommer fra asketræet, der er en fjern slægtning til oliventræet – begge tilhører olietræsfamilien. Der findes flere forskellige slags asketræer. Den, der er brugt her, hedder Fraxinus excelsior. Askeblade og echinacea fungerer rigtig godt sammen.

Echinacea Complex dråber, varenr. 333

 

BrottrunkBrottrunk er fantastisk, når immunsystemet driller. Husk at op til 80 procent af vores immunforsvar sidder i tarmen, så tænk ned i tarmen, når du hænger i bremsen. Brottrunk indeholder 5 millioner godartede, kolonidannende mælkesyrebakterier pr. ml, samt enzymer. Mælkesyrebakterierne består at 12 forskellige sunde, syreresistente mælkesyrebakteriestammer og indeholder også B12-vitamin, der medvirker til, at dit immunsystem fungerer normalt, til et normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse.

Læs: 15 dage med Brottrunk kan gøre en forskel

Brottrunk, varenr. 312

LiposomalLiposomal C-vitamin medvirker til dit immunsystems funktion og hjælper til, at du føler dig mindre træt og udmattet hvilket er kendetegnet når man hænger i bremsen. Normalt er C-vitamin udelukkende vandopløseligt men C-vitaminet i vores Liposomal C-vitamin er indkapslet i liposomer. Derved bliver C-vitaminet både vand- og fedtopløseligt. På den måde bliver Liposomer absorberet direkte ind i kroppens celler. Optagelse af liposomalt C-vitamin er bedre i forhold til almindeligt C-vitamin.
Produktet har desværre været i restordre i en periode, men forventes på hylderne primo marts

Liposomal C-vitamin, varenr. 350


Vil du modtage vores nyhedsbrev på mail?

Tilmeld dig her