Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuKøb varen - ikke emballagen

 Udskriv/send siden

Haand_etiketVil du selv bestemme, hvilke emballager du gemmer dine krydderier, nødder, kerner, urteteer osv. i? Og vil du samtidig også gerne vide, hvad der er i dåserne, og ikke mindst hvornår indholdet datoudløber? Så har vi løsningen til dig!

På de fleste af vores teer, urter og krydderier er etiketten delt i to. Den ene del er aftagelig med varebetegnelse, datoudløb og en individuel tekst til produktet, der kan sættes på egen fødevaregodkendt beholder.

Vi forsøger at reducere emballagespild og har derfor fået designet disse aftagelige etiketter, som kan overføres direkte på emballage, du selv vælger. På den måde har du altid styr på, hvad der gemmer sig i de forskellige bøtter. Så nu er det slut med ressourcespild. Vi leverer varen lige til at hælde over i egen fødevaregodkendt emballage, som kan bruges igen og igen og igen... Uden lag-på-lag af hjemmelavede mærkater eller grimme labels.

Køb stort ind og gem posen med refill til din daglige emballage. Husk dog, at originalemballagen skal gemmes i forbindelse med evt. reklamation.