Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuNyhedsbrev maj 2019

 Udskriv/send siden

Foråret lakker mod enden

og hvor trænger vi dog efterhånden også til sommer. Vi har i maj måned været på Vitafoods, som er en kæmpe messe i Schweiz, hvor alverdens helseproducenter mødes. For os var det en rigtig god anledning til at hilse på vores leverandører samt finde nyt og inspireres. Vi lover, at der er nyt på tegnebrættet efter en spændende tur 😊

I dette nyhedsbrev fortæller vi lidt om de tanker, messen satte i gang, der er informationer om nogle af vores produkter og så er der vores to faste indslag: Medarbejderpræsentationer og Dejlige Droger.

MartinMartin Larsen er vores grafiker, og det har han været, siden han i 2016 kom til Natur-Drogeriet i en projektansættelse. Han blev hurtigt adopteret og fastansat, og det nyder vi dagligt glæde af. Han har ansvaret for vores grafiske identitet på trykte såvel som digitale medier og er arkitekten bag mange af de designmæssige ændringer, vi har udrullet de seneste år. Oprindeligt er Martin uddannet reklamefotograf, men har også prøvet kræfter som restauratør. Han har sans for detaljen og kræser gerne for dem, hvilket vi også observerer på hans madpakker, der vækker stor misundelse. Han er desuden en festlig ballademager både arbejdsmæssigt og uden for firmaet, hvor han er dybt engageret i det lokale foreningsliv.

HelleHelle R. Hansen er en del af vores store kvalitetsafdeling. Her sidder hun som kvalitetsassistent og har sine kyndige og bestemte fingre på alt. Hun er mærkningsansvarlig, og dermed har hun fingrene i alt fra etiketter til tekster, hvor hun sikrer, at kreative sjæle ikke går over grænsen i markedsføringen. Helle har været hos os i 5 år og er en rigtig arbejdsbi. Hun har styr på tingene og er god til at holde os alle i ørerne, når vi bliver for flyvske. Helle er altid med på sjov og hygge, og hun er stort set altid den, der lukker festen. Hun er utrættelig, og vi er vilde med hende.


 Dejlige Droger

Damiana

Damiana (Turnera diffusa L.) er kendt som afrodisiakum, hvor indtag kan øge seksuel ophidselse og udholdenhed hos både mænd og kvinder. Samtidig har den også en utrolig afslappende egenskab, som jo i sidste ende er vigtig i forhold til at give sig hen til sin partner.

 

Damianablade, 100 g, varenr. 3301,100

 

 


Produktinformation og -nyheder

Ændringer på vej - husk at få tanket op

Det er desværre besluttet, at samtlige producenter af diverse kosttilskud skal sætte dosis ned på flere produkter fra årsskiftet. To af vores produkter, der bliver hårdest ramt, er Mega Magnesium og Niacin nikotinsyre.

Mega Magnesium reguleres i anbefalet daglig dosis fra 600 mg til 250 mg. Magnesium er et af kroppens fire hovedsalte og et uundværligt mineral, der har gode funktioner overalt i vores krop – særligt på muskler, hvor magnesium virker afslappende.

Niacin Nikotinsyre (B3) reguleres fra 30 mg til 6 mg. Niacin findes i to udgaver: nikotinamid og nikotinsyre. Ved indtag af nikotinsyren kan man blusse lidt på huden på grund af en øget blodforsyning rundt i kroppen, men rødmen aftager hurtigt igen.

Thea Go'Thea Go' tabletter er fortsat i restordre

og det er vi ikke glade for. Årsagen er, at vi skifter til en ny råvare, der er højere og mere stabil på de aktive sennosider. Vi lover, det er ventetiden værd. Medio juni skulle tabletterne gerne være slagsklar igen, men indtil da kan i anvende Thea Go' te i stedet. Du kan også afprøve Mavens Ven.

In the Mood

Vi brygger på en ny og utrolig lækker serie af urteteer; In the Mood. Urterne kommer til at spille på udseende, duft, smag og effekt. Den første te lanceres i forbindelse med En Romantisk Aften i Botanisk Have den 5. juni, hvorefter den bliver mulig at købe i udvalgte butikker.


Siden sidst

Urter i kurvVitafoods-messen gav os stof til eftertanke. I udlandet har helsebranchen flyttet sig meget. Det ”lugter” ikke helt så meget af helse længere i den forstand, at tingene er blevet meget tekniske og utroligt komplicerede selv for garvede urtefolk som os. Det har givet anledning til in house at drøfte, hvilken vej vi skal satse på. Og vi er ikke et sekund i tvivl.

Hos Natur-Drogeriet vægter vi naturens forunderlige skatkammer meget højt. En af de ting, vi arbejder intenst med, er kompleksitet. Planter og urter består af hundredvis af forskellige plantenæringsstoffer – phytokemikalier – som har fremragende funktioner fra vores kroppe.

I modsætning til vitaminer og mineraler er phytokemikalier ikke direkte livsnødvendige, men de har en række fordele for din sundhed. Derfor kan og bør vi spise os til disse næringsstoffer. I perioder kan vi mennesker opleve øget behov for phytokemikalierne, og det er her, vores kosttilskud gør sig gældende.Tørrede urter

Vi sikrer, at vores produkter er kompleksitetsbevarede, så de mange phytokemikalier kan påvirke og forstærke hinanden. Selv i produkter, hvor vi er begyndt at implementere ekstrakter, tilsætter vi fortsat hele planten. Ekstraktet bruges for at give et stabilt indhold af et ønsket plantestof og den hele plante for at bevare kompleksiteten og synergien, der i sidste ende fremmer effekt og resultat.

Vi ønsker at bevare den simple tilgang til at gøre noget for sig selv og forståelsen deraf. Hvis det at tage vare på sig selv bliver for teknisk og kompliceret, så får vi det ikke gjort.

Natur-Drogeriets DNA vil forblive urter og disses kompleksitet – trods den tekniske og komplicerede udvikling. Vi vil fortsat bevare og udforske naturens skatkammer.


Vil du modtage vores nyhedsbrev på mail?

Tilmeld dig her