Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne:

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.


Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 2228)

Vejl. pris  

Candolic kapsler, 90 stk., 500 mg, hvidløgspulver KOSTTILSKUD

99,50  


Candolic kapsler

Varebetegnelse
KOSTTILSKUD

Latinsk navn: Allium sativum L.

Candolic er hvidløgspulver i praktiske kapsler.

Anvendelse: 1 kapsel 1-3 gange daglig, eller efter anvisning. Indtages før måltiderne. Indhold pr. dagsdosis: 0,5-1,5 g hvidløgspulver.

Hvidløgspulveret kan tages ud af kapslen og bruges som drys eller oprøres i væske.

Ingredienser: (pr. kapsel) 500 mg hvidløgspulver fremstillet af ugæret, mikroniseret, rå hvidløg (Allium sativum L.), gelatine (kapslen).

Mængde/antal: 90 kapsler med hvidløgspulver

Netto mængde: 56 g

Producent: Natur-Drogeriet

Mere om produktet
Hvidløg er en flerårig løgplante med en sammensat løgrod, som består af flere små dele kaldet ”fed”, omgivet af en fælles skræl eller membran. Et fed hvidløg har en stærk duft og en skarp smag. Det adskiller sig kun fra løget ved at have en kraftigere virkning.

Hvidløget kommer oprindelig fra Centralasien, men er også tidligt blevet dyrket i Mellemøsten og Lilleasien. Det forbindes oftest med løg - formentlig fordi begge har en gennemtrængende smag, og de minder meget om hinanden af udseende. Men overraskende nok hører hvidløget faktisk til liljefamilien og har en meget fornem baggrund. Der refereres til hvidløget i Bibelen, og det blev anvendt af de første egyptere til både madlavning og balsamering. Homer og Herodot omtaler også hvidløg. De gamle romere var overbeviste om, at hvidløg havde magiske kræfter, og man gav det til den romerske hær for at indgyde soldaterne mod. Hvidløget har haft en bred anvendelse i Europa - specielt i Italien og Spanien - i mere end 2.000 år. Spanierne menes at have bragt hvidløget med til den Nye Verden, hvor det omgående blev meget populært blandt indianerne - de kunne langt bedre lide hvidløg end andre former for rødder eller løgafgrøder fra Europa.

Lognavn: CSA + CHC 30/09-14