Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne:

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.


Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 463)

Vejl. pris  

Proteinpulver: Amino-Complex, 400 g, INSTANT valleprotein, ved lille appetit, ensidig kost og ekstra behov efter perioder med lav kostindtagelse

169,95  


Valleprotein, Amino-Complex pulver INSTANT

Varebetegnelse
FØDEVARE

Amino-Complex INSTANT er valleproteinpulver, der er smagsneutralt og nemt at udrøre eller shake i væske. Indeholder både lacotoferrin og immunglobulin.

Anvendelse: 10-20 g (2-4 spsk) indtages 2 gange daglig. Pulveret opløses i 2 dl vand eller anden væske ved hjælp af piskeris eller melryster. Det kan anbefales at blande med frugt.

Amino-Complex er værdifuld som letoptageligt proteintilskud ved: ensidig kost, lav appetit, behov for komplekse aminosyrer, ønske om at få mere lactoferrin og immunoglobulin samt at øge glutationsniveauet.

Ingredienser: Valleproteinkoncentrat med 80% protein i tørstofindholdet

Netto mængde: 400 g

Producent: Natur-Drogeriet

Mere om produktet
Proteintilskud Der findes i dag flere forskellige typer proteintilskud, de fleste er fremstillet efter formler, der imødekommer bodybuilderes og andres atleters behov; proteiner er nyttige for mennesker, der lever af ensidig kost (meget fedt og sukker) og for ældre, især når appetitten svigter. Der findes to forskellige typer proteiner, animalsk og vegetabilsk. Optageligheden for vegetabilske proteiner er ca. 75%, mens optageligheden for animalske proteiner er 99%. Det er en fordel, at proteinerne er purinfrie. Purin er en kemisk forbindelse, beslægtet med bl.a. urinsyre og koffein; det påvirker syre-base balancen i negativ retning samt belaster nyrerne. Hvad er protein? Protein består af aminosyrer. Aminosyrerne kan kombineres til et utal af forskellige proteiner. Kroppens proteiner opbygges af 22 forskellige aminosyrer. 11 af disse aminosyrer kan kroppen ikke selv producere, og de skal derfor tilføres via kosten. Disse 11 amino­syrer kaldes derfor essentielle (livsvigtige) aminosyrer. De essen­tielle aminosyrer er: Cystin, histi­din, isoleucin, leucin, lysin, me­thionin, phenylalanin, threonin, tryptofan, tyrosin og valin. Kroppen kan opbygge et "lager" af fedt og kulhydrat, men ikke af pro­tein. Proteinbehovet skal derfor dækkes af et dagligt indtag af pro­tein - enten via den daglige kost eller via kosttilskud. Proteintilskud kan aldrig erstatte en almindelig sund kost, men kan i forbindelse med træning være mere praktisk og effektiv. Indholdet af fedt er endvidere meget lavere (ned til 1%) i Natur-Drogeriet's proteintilskud. Hvem skal tage proteintilskud? Alle mennesker har brug for protein: Behovet for protein er genetisk bestemt og er endvidere påvirket af mange andre faktorer. Behovet varierer derfor fra person til person. Fysisk træning øger behovet for proteintilskud. Mens mennesker, der ikke dyrker sport, kan nøjes med ca. 0,8 g. protein pr. kilo legemsvægt dagligt, bør sportsudøvere indtage op til 2 g pr. kilo legemsvægt. Ekstra tilskud af protein kan forbedre resultaterne af træningen.

Pligttekst
Valleproteiner har en syrlig mælkesmag og lugt. Indeholder mælk (valle) og soja.