Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Produkt (nr. 1009)

Vejl. pris  

Body-Pic mod insektstik

239,00  


 BODY-PIC

BODY-PIC® er et instrument, der giver dig øjeblikkelig lindring ved alle former for insektbid!

Myg, bier, hvepse, fluer osv. kan hurtigt gøre udendørslivet til en plage. Smerter, kløe og det uund­gåelige kradseri, der følger lige i hælene på et insektbid, kan holde én vågen hele natten. Også en ferie eller en havefest kan blive totalt ødelagt, fordi man er ved at blive desperat af, at det klør!

Når du bliver bidt af et insekt, kommer der giftstoffer ind i din blodbane, og kroppen reagerer med produktion af antistoffer, smerter, kløe og betændt hud. Såkaldte aromastoffer anvendt direkte på huden kan holde insekterne på afstand i flere timer. Insektdræbere af denne type er "kemiske knip­ler", og de er skadelige for mennesker og giver ofte kvalme, hovedpine og betændelse i slimhinden.

Der findes mange gamle husråd til behandling af insektbid: Citronsaft, vatrondeller dyppet i eddike, kolde kompresser - for blot at nævne nogle få. Men denne førstehjælp har man som regel ikke lige ved hånden efter insektbid, og der kan gå minutter og timer, før man kan gøre noget.

BODY-PIC® behandler alle typer af insektbid ved overop­hedning af hud­over­fladen på stikket. En intensiv overophedning neutraliserer umiddelbart de varmefølsomme gift­stoffer, der er trukket ind i hudlagene og fjerner/forebygger kløe og hævelse i det inficerede hudom­råde.

Anvendelse
Sæt den røde tud med beskyttelsesgitteret på insektstikket. Hold den røde knap nede for at aktivere apparatet. Allerede efter 10 sek. nås den optimale behandlingstemperatur på ca. 70oC. Så enkelt er det. Behandlingen kan gentages, så ofte det ønskes.

 BODY-PIC® virker ikke mod gift fra edderkopper, skorpioner, hugorme osv.

BODY-PIC® må ikke rettes mod øjne og slimhinder.

Virker mod stik fra bier, hvepse, gedehamse, moskitoer, bremser og andre insekter og bid fra havdyr som skorpionfisk, rokke, brandmænd og mange andre.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.