Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 1026)

Vejl. pris  

PainXit, smertelindring uden brug af medicin (TNS)

489,00  


PainXit - Transcutan Nervestimulering (TNS)

Innovation inden for smertelindring - super-enkel, sikker, effektiv og 100% naturlig. 

PainXit Smertelindre-pen er et bærbart, hurtigt virkende, nemt og effektivt, super-enkelt og sikkert medicinsk apparat til lindring af både akutte og kroniske smerter. Den virksomme metode er baseret på den velkendte medicinske teknik kendt som TENS eller TNS, hvor anvendelsen af lavfrekvente elektriske impulser på huden aktiverer din krops eget naturlige forsvarssystem mod smerter – endorfinerne – og lindrer alle slags smerter, når og hvor du har brug for det. 

PainXit har automatisk kliksystem
PainXit er designet med et enkelt ’2-klik’– system: Ét klik for START og ét klik for STOP for en 1-5 minutters smertelindrende behandling. Ingen gel, ledninger eller pads – og ingen bivirkninger.

Smertepennen er ideel for patienter med gigtsvage hænder, ældre, syge eller mennesker, der af andre årsager ønsker et smertelindrende apparat, der ikke kræver fingerkræfter.

Anvendelse
PainXit kan anvendes til stort set alle typer af både akut og kronisk smerte, f.eks. i forbindelse med gigt og osteoporose, lumbago og iskias. Desuden god mod fantom-smerter og smerter ved kronisk neuropati.

PainXit tager sig også af muskelsmerter, ryg-, knæ- og skulder smerter og andre smerter relateret til sport, f.eks. tennisalbue.
 
PainXit er god at have omkring huset, i bilen eller i din taske til hurtigt at hjælpe med smertelindring i dagligdagen. Når børnene slår knæet eller et bistik gør for ondt, og andre smerter, der opstår i dagligdagen i familien. Sørg for ikke, at bruge PainXit direkte på åbne sår, men at behandle huden i området omkring såret. Læs i øvrigt indlægssedlen i pakken

PainXit tager sig også af muskelsmerter, ryg-, knæ- og skuldersmerter og andre smerter relateret til sport, f.eks. tennisalbue.

PainXit er god at have i boligen, bilen eller tasken til hurtig smertelindring i dagligdagen, når børnene slår knæet, eller et bistik gør for ondt. Brug ikke PainXit direkte på åbne sår, men behandl huden i området omkring såret. Læs i øvrigt indlægssedlen i pakken.

Sådan bruger du PainXit med '2-klik' system

1. Placér spidsen af ​​PainXit på huden på smerteområdet og klik én gang på den røde trykknap på toppen af ​​pennen for START af smertebehandlingen. PainXit er nu aktiveret, den lille lampe nederst blinker grønt, og du kan høre en svag klik-lyd, når de ufarlige elektriske impulser frigives. Det kan mærkes mod huden som små prik, som nogen skal vænne sig til. Hold PainXit mod huden i de 1-5 minutter smertelindringsbehandlingen tager.

2. Tryk igen på den røde knap på toppen af ​​pennen for STOP af behandlingen. Gentag efter behov. Ingen risiko for overdosering. Ingen gel, ingen pads, ingen kemi. Udskift AAA-batteriet, når det er nødvendigt.

Undgå at bruge PainXit:

 • Hvis du har en pacemaker
 • I de første 16 uger af graviditeten
 • På og omkring øjnene
 • På fugtig eller våd hud
 • Tæt på eller over metalimplantater
 • Tæt på ilt eller brændbare væsker
 • Hvis du lider af epilepsi
 • På åbne skader eller sår
 • På aorta og arterier, på musklerne i larynx og pharynx
 • På hjertet
 • Under kørsel af ethvert køretøj

Børn under 8 år uden opsyn af en voksen må ikke anvende pennen.

PainXit er KUN til udvortes brug!

 

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.