Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 108)

Vejl. pris  

A.O. Hansens urteblanding nr. 103, 400 g

48,50  


A.O.Hansens 103
blanding af bukkehorn og hørfrø

A_O_Hansen_103Denne blanding er udviklet af Naturopat Dr. A.O. Hansen, Natur-Drogeriets grundlægger. A.O. Hansen var en enestående helsepioner i kost og naturmidler. Han virkede for folkesundheden i Danmark fra 1945-1970 med fokus på øget hjælp til selvhjælp.

Blandingen består af knuste bukkehornsfrø og knuste hørfrø, hvoraf man kan lave te. Særligt bukkehorn har en kraftig, karryagtig smag, som ikke alle synes lige godt om. For at alle kan få glæde af den gamle blanding, kan den også fås i kapsler.

Aftagelige etiketter 
En del af etiketten er aftagelig og kan påsættes egen fødevaregodkendt beholder. Vi forsøger at reducere emballagespild og har derfor fået designet disse aftagelige etiketter, som kan overføres direkte på emballage, du selv vælger. På den måde har man altid styr på, hvad der gemmer sig i de forskellige bøtter og ikke mindst på datoen.

Anvendelse: 2 tsk. frø omrøres i en kop kogende vand. Det hele - både vand og frø - drikkes lunkent. Kan sødes efter behov evt. med SteviaSød.

Ingredienser: Knuste hørfrø, pulveriserede bukkehornsfrø.

 

  

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.