Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 1252)

Vejl. pris  

Salt, Maldon Havsalt, 250 g, gastronomisk specialitet

48,50  


Maldon Havsalt, 250 g

Det kan godt være, at det kun er køkkenernes allerstørste "krukker", der interesserer sig for saltet. Men det er alligevel totalt afgørende for kvaliteten af enhver ret med salt i.

Maldon Sea Salt tilfører madlavningen sin karakteristiske rene og friske smag. Det fremstilles i England af The Maldon Crystal Salt Company, et familieejet firma, der har eksisteret siden 1882.

Maldon Salt udvindes af havvand i en århundredgammel proces, kompletteret med moderne produktionsteknik, der garanterer 100 % rent havsalt.

Det helt særlige ved Maldon Salt er, foruden smagen, den umådeligt hyggelige måde, det danner smukke pyramidekrystaller på. Der er nemlig ikke så varmt ved de engelske kyster som ved Middelhavet, derfor tørrer saltet så langsomt, at det har tid til at lave de mest fantastiske, sprøde krystaller undervejs.  

Maldon Salt er for både gourmeten og den helsebevidste. Det pryder ethvert festligt dækket bord og knuses let med fingrene.

Havsalt er fri for kemi og kunstige smagsstoffer.

Saltet fremstilles på traditionel og naturlig måde. Ved hjælp af naturens egne energikilder, sol og vind, fordamper vandet i bassinerne, og det saltmættede vand ledes til andre bassiner, hvor rent og naturligt havsalt udkrystalliseres.

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.