Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Sundhedstest Livskvalitet Visdom Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.


Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 1283)

Vejl. pris  

Sildekrydderi, 75 g, til ca. 2,5 kg sild

24,50  


Ingredienser: Sort peber, allehånde, nelliker, spansk humle, koriander, sandeltræ, laurbærblade og kardemomme.

Anvendelse: Sildekrydderiblandingen kan bruges på to måder:

 
1)      Når de friske sild lægges i salt og sukkerlage, kan krydderiblandingen fordeles i lagen, så smag og farve kommer med i sildene under lagringen.
 
2)      Anvendes færdige marinerede sild tilsættes krydderiblandingen til de færdige sild, der evt. lægges i lag med krydderiblandingen.
Lagen hældes over og står i køleskab i 1-2 uger alt efter, hvor kraftig kryddersmag, der ønskes.
 
Jeg håber, at dette kan hjælpe.
 
Selve opskriften til at fremstille marinerede sild med salt og sukkerlage kan findes i kogebøger eller skaffes hos fiskehandleren,
hvis ikke man kender til det i forvejen.
  1. Når de friske sild lægges i salt og sukkerlage, kan krydderiblandingen fordeles i lagen, så smag og farve kommer med i sildene under lagringen.

  2. Anvendes færdige marinerede sild tilsættes krydderiblandingen til de færdige sild, der evt. lægges i lag med krydderiblandingen. Lagen hældes over og står i køleskab i 1-2 uger alt efter, hvor kraftig kryddersmag, der ønskes.

Selve opskriften til at fremstille marinerede sild med salt og sukkerlage kan findes i kogebøger eller skaffes hos fiskehandleren, hvis ikke man kender den i forvejen.

Om råvaren: Brug kun sild, der er friske (røde i ganen, blanke og stive). NB! Sommersild egner sig ikke.

Klargøring og tilberedning af sildene: Sildekrydderi er velegnet som krydderiblanding til kryddersild ifølge opskrifter i kogebøger.