Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 180)

Vejl. pris  

SteviaSød, 175 g, sødestof til fødevarer, 0 kalorier

48,50  


SteviaSød, 175 g

Stevia_soed_175g_1805 gange sødere end sukker og 0 kalorier

SteviaSød udvindes af ZerOcent, som er fermenterede majskolber (erythritol E 968) og sukkerplanten Stevia rebaudiana. Blandingen af disse to ingredienser gør SteviaSød  nemmere at dosere end den rene stevia. 1 måleske (1 ml) søder som 1 tsk. (5 ml) sukker, og SteviaSød søder således fem gange mere end almindeligt sukker. 
Erythritol er et sukkeralkohol, der ikke omsættes ligesom sukker. Det kategoriseres som et kulhydrat og giver en sød smag uden at tilføre kalorier. 

Sødestof til fødevarer og bordbrug på basis af erythritol og steviolglycosid. Steviolglycosid er et sødestof fra planten Stevia (Stevia rebaudiana Bertoni). Erythritol er en sukkeralkohol.

Anvendelse: 1 måleske (1 ml) SteviaSød søder som 1 tsk. (5 ml) sukker. Kan bruges i kaffe, te eller andre kolde og varme drikke. SteviaSød kan også bruges i madlavning og til bagning. 15 g søder ca. som 100 g sukker.

Ingredienser: Sødestoffer (erythritol, steviolglycosid)

Næringsindhold pr. 100 g  
Energi 0 kJ
  0 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 98 g
heraf:  
- sukkerarter 0 g
- polyoler 98 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Mere om SteviaSød 
Stevia stammer fra Brasilien, Argentina og Paraguay. Planten vokser vildt i kanten af sumpområder eller på vedvarende fugtige græsenge, hvor plantesamfundet er domineret af fugtkrævende græsser. Urbefolkningen, guaranierne, har brugt planten i århundreder som sødemiddel.

Stevia udvindes fra planten på en naturlig måde og uden anvendelse af kemikalier. I Japan er sødemidlet stevia et velkendt produkt og næsten halvdelen af japanernes ”sukkerforbrug” stammer fra stevia.

ZerOcent er en sukkeralkohol med samme udseende som sukker og med 70 % af sukkerets sødeværdi.

Se også ZeroCent og STEVIA MaxSød
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.