Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 1909)

Vejl. pris  

Bitter: Hippokras, 25 g, "hybenkradser"

35,50  


Krydderier til Hippokras Bitter, 25 g

Hippokras Bitter er en fantastisk urteblanding til snapsefremstilling. Blandingen er bestående af 13 forskellige urter, der giver en pragtfuld, let bitter smag og en smuk farve. Hippokras Bitter kaldes også en rigtig hybenkradser. Dette har dog ikke noget med hyben at gøre, men er blot betegnelsen på en stærk dram, der er tilsat urter og krydderier.

At drikken på dansk kaldes en hybenkradser, er sandsynligvis en forvanskning af det latinske Vinum Hippocraticum efter den berømte, græske læge Hippokrates. Det begreb er kommet ind i ældre dansk og med et spil på kras, noget, der kradser, er det blevet til en Hippokras, som længe var et navn, også i finere kredse i 1700-tallet, for en drik, der kradsede i halsen.

Anvendelse: Krydderiblandingen tilsættes en hel flaske klar snaps. Vi anbefaler Brøndum-snaps, da den ikke hæmmer de aromatiske højdepunkter. 

Trækketid: 3-5 dage. Kan også bruges til teudtræk. 

Ingredienser: Alantrod, ensianrod, jordrøg, kvassiaved, kortlæbe, appelsinskal, bukkeblade, pimpinellerod, hjertensfryd, korbenedikt, krusemynte, spansk peber, rabarberrod.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.