Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 206)

Vejl. pris  

Baldrian og Humle tabletter, 190 stk. KOSTTILSKUD

99,95  


Baldrian og Humle tabletter, 190 stk.

Baldrian_humle_190tabBaldrian og humle indeholder beroligende plantestoffer, der giver ro i kroppen, så søvnen kan indfinde sig. Baldrian giver en bedre søvn.

Anvendelse: 2-3 tabletter 3 gange dagligt. Ved større belastninger kan dobbelt dosis indtages over kortere tid.

Indhold pr. dagsdosis (6-9 tabletter): Baldrianekstrakt svarende til 1.440-2.160 mg baldrianrod. Humleekstrakt svarende til 540-810 mg humlekopper.

Ingredienser: Baldrianrodekstrakt (Valeriana officinalis L.), sukker, stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose), kartoffelstivelse, antiklumpningsmiddel (talkum, siliciumdioxid), humleekstrakt (Humulus lupulus L.), polyvinylpyrrolidon, farvestof (titandioxid), hvedestivelse, overfladebehandlingsmiddel (magnesium af vegetabilske fedtsyrer), shellak. 

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Se også Rolin*at kapsler
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.