Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 213)

Vejl. pris  

B6 vitamin tabletter, 50 stk., 50 mg, STÆRKT VITAMINPRÆPARAT

59,95  


B6 vitamin tabletter, 50 stk.

Til forebyggelse og behandling af B6 vitaminmangel

Anvendelse: Voksne: 1 tablet dagligt.

Ingredienser: Hver tablet indeholder 50 mg B6-vitamin i form af pyridoxinhydroklorid.

Hjælpestoffer: Calciumhydrogenfosfatdihydrat, mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat.

Pligttekst: Stærkt vitaminpræparat til forebyggelse af B6-vitaminmangel. B6 er involveret i aminosyreomsætningen samt fedt og kulhydratomsætningen og fungerer som en hjælper ved dannelse af hæmoglobin. Super  B6 vitamintabletter bør ikke indtages, hvis man er allergisk overfor pyridoxinhydrochlorid eller en af de øvrige indholdsstoffer. Super B6 tabletter bør anvendes med forsigtighed af patienter med nedsat nyrefunktion. Samtidig indtagelse af Super B6 vitamin tabletter og cisplatin (cytostatika) bør undgås, idet varigheden af tumorrespons nedsættes. Pyridoxin i Super B6 vitamintabletter kan øge omdannelsen af levodopa (middel mod Parkinson), hvorfor effekten af levodopa kan reduceres. Samtidig indtagelse bør ske i samråd med læge, da en dosisjustering kan være nødvendig. Gravide og ammende bør kun indtage Super B6 tabletter i samråd med læge.Super B6 vitamintabletter må indtages under graviditet og amning. Mælkemængden kan nedsættes. Dosering til voksne er 1 tablet dagligt med et glas vand. Bør ikke anvendes til børn under 2 år uden lægens anvisning. Bivirkninger: Ikke almindeligt (1 til 10 ud af 1.000 personer) kan opleve kvalme og/ eller føleforstyrrelser. Sjældent (1 til 10 ud af 10.000 personer) kan opleve mavesmerter og/eller lysfølsomhed, endvidere oplever ammende sjældent brystspænding, brystforstørrelse og nedsat mælkemængde. Tabletten indeholder pyridoxinhydroklorid 50 mg (B6-vitamin) samt hjælpestofferne calciumhydrogenfosfatdihydrat, mikrokrystallinsk cellulose og magnesiumstearat. 

Fakta om B6-vitamin
Kemiske navne: Pyridoxin, pyridoxamin, pyridoxal

  • Vandopløseligt
  • Mangel kan forårsage anæmi, perifer neuropati (føleforstyrrelser) eller skader på dele af nervesystemet (dog ikke hjerne og rygmarv).
  • Gode fødekilder er bl.a. kød, bananer, fuldkorn, grønsager og nødder. Tørmælk mister ca. halvdelen af B6-indholdet, og også i frystørret mælk og dåsemælk er indholdet reduceret.Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.