Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 2224)

Vejl. pris  

Maximum EXTRA tabletter, 200 stk., 13 vitaminer/10 mineraler + C.A. Meyer ginseng med 5 mg ginsenosider. Økonomikøb KOSTTILSKUD

479,95  


Maximum EXTRA tabletter, 200 stk.

Maximum EXTRA er Danmarks mest komplekse kosttilskud med 13 vitaminer, 10 mineraler og ginseng G1000. 

Maximum EXTRA er kendt som Danmarks bedste multivitamin/mineralpræparat på grund af dens enestående brede sammensætning af alle nødvendige vitaminer, mineraler og ginseng.   

Maximum Ekstra kan bruges af voksne og børn fra 11 år og derover.

Anvendelse: 1 tablet dagligt i forbindelse med et hovedmåltid, gerne morgenmåltidet.

Mineraler (calciumcarbonat, calciumcitratmalat,, magnesiumoxid, ferrofumarat, zinksulfat, cuprisulfat, kaliumjodid, manganosulfat, kromtriklorid, L-selenmethionin, natriummolybdat),
stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose),
vitaminer (retinylacetat, thiaminmononitrat, riboflavin, pyridoxinhydroklorid, cyanocobalamin, pteroylmonoglutaminsyre, nikotinamid, calcium-D-pentothenat, D-biotin,calcium-Lascorbat, cholecalciferol, DL-a-tocopherylacetat, phylloquinon, kaliumklorid, ginsengrodekstrakt (Panax ginseng C.A. Meyer)
overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)
antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)
hydroxypropylmethylcellulose
guarana (Paullinia cupana H.B.K.)
farvestoffer (titandioxid, klorofylkobberkompleks)
ingefær (Zingiber officinale Rosc.)
aloe vera juice (Aloe barbadensis Miller)
spirulina (Spirulina platensis)
chlorella (Chlorella vulgaris Beij.)
glycerol
barley (Hordeum vulgare L.) (tørrede, grønne bygplanter),
gele royal

Ingredienser: Mineraler (calciumcarbonat, calciumcitratmalat, magnesiumoxid, ferrofumarat, zinksulfat, cuprisulfat, kaliumjodid, manganosulfat, kromtriklorid, L-selenmethionin, natriummolybdat), stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose), vitaminer (retinylacetat, thiaminmononitrat, riboflavin, pyridoxinhydroklorid, cyanocobalamin, pteroylmonoglutaminsyre, nikotinamid, calcium-D-pentothenat, D-biotin,calcium-Lascorbat, cholecalciferol, DL-α-tocopherylacetat, phylloquinon), kaliumklorid, ginsengrodekstrakt (Panax ginseng C.A. Meyer), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), hydroxypropylmethylcellulose, guarana (Paullinia cupana H.B.K.), farvestoffer (titandioxid, klorofylkobberkompleks), ingefær (Zingiber officinale Rosc.), aloe vera juice (Aloe barbadensis Miller), spirulina (Spirulina platensis), chlorella (Chlorella vulgaris Beij.), glycerol, barley (Hordeum vulgare L.) (tørrede, grønne bygplanter), gele royal

13 vitaminer 

 • A-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion, at vedligeholde et normalt syn, at vedligeholde en normal hud, at vedligeholde normale slimhinder, en normal omsætning af jern og spiller en rolle i cellespecialiseringsprocessen.
 • B1-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte, en normal hjertefunktion, nervesystemets normale funktion og en normal psykologisk funktion.
 • B2-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion, at vedligeholde normale slimhinder, at vedligeholde normale røde blodlegemer, at vedligeholde en normal hud, at vedligeholde et normalt syn, en normal omsætning af jern, at beskytte cellerne mod oxidativt stress og at mindske træthed og udmattelse. Bidrager til et normalt energistofskifte, en normal hjertefunktion, nervesystemets normale funktion og en normal psykologisk funktion.
 • Niacin (B3-vitamin) bidrager til at vedligeholde en normal hud, at vedligeholde normale slimhinder, et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion, en normal psykologisk funktion og at mindske træthed og udmattelse.
 • Pantotensyre (B5-vitamin) bidrager til et normalt energistofskifte, en normal mental ydeevne, at mindske træthed og udmattelse, en normal syntese og omsætning af steroidhormoner, D-vitamin og visse neurotransmittere.
 • B6-vitamin bidrager til en normal cysteinsyntese, et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funk­tion, en normal omsætning af homocystein, en normal omsætning af protein og glycogen, en normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, immunsystemets normale funktion, at mindske træthed og udmattelse, regulere hormonaktiviteten.
 • Biotin (B8-vitamin) bidrager til et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion, en normal omsætning af makronæringsstoffer, en normal psykologisk funktion, at vedligeholde et normalt hår, at vedligeholde normale slimhinder og at vedligeholde en normal hud.
 • Folsyre (B9-vitamin) bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde, en normal aminosyresyntese, normal bloddannelse, en normal omsætning af homocystein, en normal psykologisk funktion, immunsystemets normale funktion, at mindske træthed og udmattelse og spiller en rolle i celledelingsprocessen.
 • B12-vitamin bidrager til en normal omsætning af homocystein, en normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, nervesystemets normale funktion, immunsystemets normale funktion, at mindske træthed og udmattelse, et normalt energistofskifte og spiller en rolle i celledelingsprocessen.
 • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar og normalt fungerende knogler, normalt fungerende brusk, normalt fungerende tandkød, normalt fungerende hud, normalt fungerende tænder, nervesystemets normale funktion, immunsystemets normale funktion, at beskytte cellerne mod oxidativt stress, mindske træthed og udmattelse, at gendanne den reducerede form af E-vitamin, et normalt energistofskifte, og en normal psykologisk funktion og øger optagelsen af jern.
 • D-vitamin bidrager til en normal optagelse/udnyttelse af calcium og fosfor, et normalt calciumindhold i blodet, at vedligeholde normale knogler, at vedligeholde en normal muskelfunktion, at vedligeholde normale tænder, immunsystemets normale funktion og spiller en rolle i celledelingsprocessen.
 • E-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

10 mineraler

 • Calcium bidrager til en normal størkning af blodet, et normalt energistofskifte, en normal muskelfunktion, en normal neurotransmission, fordøjelsesenzymernes normale funktion, spiller en rolle i celledelings- og specialiseringsprocessen, er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og er nødvendigt for vedligeholdelse af normale tænder.
 • Magnesium bidrager til elektrolytbalancen, et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion, en normal proteinsyntese, en normal muskelfunktion, en normal psykologisk funktion og at vedligeholde normale knogler, at vedligeholde normale tænder og spiller en rolle i celledelingsprocessen.
 • Jern bidrager til en normal kognitiv funktion, et normalt energistofskifte, normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, en normal ilttransport i kroppen, immunsystemets normale funktion, at mindske træthed og udmattelse og spiller en rolle i celledelingsprocessen.
 • Zink bidrager til en normal omsætning af kulhydrater, en normal dna-syntese, immunsystemets normale funktion, en normal kognitiv funktion, en normal frugtbarhed og reproduktion, en normal omsætning af makronæringsstoffer, en normal omsætning af fedtsyrer, et normalt syre-base-stofskifte, en normal omsætning af A-vitamin, en normal proteinsyntese, at vedligeholde normale knogler, at vedligeholde et normalt hår, at vedligeholde normale negle, at vedligeholde en normal hud, at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet, at beskytte cellerne mod oxidativt stress, spiller en rolle i celledelingsprocessen og at vedligeholde et normalt syn.
 • Kobber bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, immunsystemets normale funktion, at vedligeholde et normalt bindevæv, et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion, en normal pigmentering af huden, en normal pigmentering af håret og en normal jerntransport i kroppen.
 • Jod bidrager til et normalt energistofskifte, en normal kognitiv funktion, nervesystemets normale funktion, at vedligeholde en normal hud, en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og en normal skjoldbruskkirtelfunktion.
 • Mangan bidrager til et normalt energistofskifte, at vedligeholde normale knogler, normal dannelse af bindevæv og at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
 • Chrom bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer og at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.
 • Organisk amino-selen bidrager til normal dannelse af sædceller, at vedligeholde et normalt hår, at vedligeholde normale negle, immunsystemets normale funktion, en normal skjoldbruskkirtelfunktion og beskytte cellerne mod oxidativt stress.
 • Molybdæn bidrager til en normal omsætning af svovlholdige aminosyrer.

Ginseng

 • Bidrager til immunsystemets naturlige forsvar og funktion
 • Modvirker kognitiv svækkelse
 • Understøtter hukommelsen
 • Medvirker til at bevare fysiske og mentale evner ved svaghed, udmattelse, træthed og koncentrationssvigt
 • Bidrager til et normalt glukose/insulin-stofskifte
 • Bidrager til en god kognitiv præstationsevne
 • Medvirker til at skærpe opmærksomheden
 • Medvirker til at øge vitaliteten
 • Medvirker til at mindske træthed
 • Bidrager til optimal mental og kognitiv aktivitet
 • Bidrager til et normalt blodsukkerniveau
 • Understøtter immunsystemet

 

Indhold pr. tablet:

Panax Ginseng C.A. Meyer med 4,1 mg ginsenosider 

13 VITAMINER

MAXIMUM EXTRA

% af RI* 

A-vitamin*)

1000 µg

125 %

B1-vitamin

2,5 mg

227 %

B2-vitamin

2,6 mg

185 %

B6-vitamin*)

5,0 mg

357 %

B12-vitamin

9 µg

360 %

Folsyre

200 µg

100 %

Niacin

19 mg

119 %

Pantotensyre

6 mg

100 %

Biotin

150 µg

300 %

C-vitamin*)

90 mg

113 %

D-vitamin

10 µg

200 %

E-vitamin*)

10 mg

83 %

K-vitamin

75 µg

100 %

10 MINERALER

 

 

Calcium

120 mg

15 %

Magnesium

57 mg

15 %

Jern

18 mg

129 %

Zink

15 mg

150 %

Kobber

1,1 mg

110 %

Jod

150 µg

100 %

Mangan

2,7 mg

135 %

Chrom

62,5 µg

156 %

Selen*), organisk

40 µg

73 %

Molybdæn

75 µg

150 %

*RI=Referenceindtag
*)=Antioxidant

Maximum EXTRA fås også i en pakning med 90 tabletter.  

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.