Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 2226)

Vejl. pris  

Aktivt kul kapsler, 120 stk., 200 mg fremstillet af vegetabilsk materiale fra kokosskaller i vegetabilske kapsler (HPMC). KOSTTILSKUD

219,95  


Aktivt kul kapsler, 120 stk.

Mindsker luft i maven

Aktivt kul indeholder det samme aktive vegetabilske kul som Nøddeskalskapsler, der nu er udgået. Forskellen på de to produkter er, at Aktivt kul indeholder 200 mg aktivt vegetabilsk kul, hvor Nøddeskalskapslerne kun indeholdt 160 mg. Ved at sætte mængden af indholdet op kan vi nu anprise Aktivt kul med, at det mindsker luft i maven*.

 
*Ved oppustethed og luft i maven anvendes 5 kapsler mindst 30 min før måltid og 5 kapsler efter måltid. 

Anvendelse: 3 kapsler anvendes 1-3 gange dagligt. Ved oppustethed og luft i maven anvendes 5 kapsler mindst 30 min før måltidet og 5 kapsler lige efter måltidet.

*Aktivt kul medvirker til at mindske luft i maven efter et måltid. Den gavnlige effekt opnås ved at følge den beskrevne anvendelse.

Indhold pr. dagsdosis: (3-10 kapsler)
Aktivt kul 600-2000 mg

Ingredienser: Aktivt kul er fremstillet af vegetabilsk materiale fra kokosskaller (Cocos nucifera L.)

Ingredisenser pr. kapsel: 200 mg aktivt vegetabilsk kul, hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer).

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.