Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 2228)

Vejl. pris  

Candolic kapsler, 90 stk., 500 mg, hvidløgspulver KOSTTILSKUD

99,50  


Candolic kapsler, 90 stk.

Candolic_Hvidloeg_90kaps_2228Hvidløg (Allium sativum) er en løgplante, der anvendes i køkkenet som krydderurt. Smagen kan løfte de fleste kød- og grøntsagsretter til nye kulinariske højder, og de små hvide fed vækker dine smagsløg. Når hvidløg bliver knust eller hakket fint, danner det stoffet allicin. Desværre dannes der også ildelugtende svovlforbindelser, der gør hvidløg mindre populært. Her får du hvidløg i praktiske kapsler, med reduceret hvidløgslugt. 

Kapslerne med hvidløgspulver er fremstillet af ugæret hvidløg.

Hvidløg er en løgplante, der anvendes i køkkenet som krydderurt. Smagen kan løfte de fleste kød- og grøntsagsretter til nye kulinariske højder, og de små hvide fed vækker dine smagsløg. Når hvidløg bliver knust eller hakket fint, danner det stoffet allicin. Desværre dannes der også ildelugtende svovlforbindelser, der gør hvidløg mindre populært. Her får du hvidløg i praktiske kapsler, med reduceret hvidløgslugt. 

Kapslerne med hvidløgspulver er fremstillet af ugæret hvidløg.

Anvendelse: 1 kapsel 1-3 gange dagligt før et måltid.

Ingredienser pr. kapsel: Hvidløgspulver (Allium sativum L.), oksegelatine (kapsel), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer).

Indhold pr. kapsel: 0,5 g hvidløgspulver.

Indhold pr. dagsdosis (1-3 kapsler): 0,5-1,5 g hvidløgspulver.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Om hvidløg
Hvidløg vokser i den vestlige del af Asien og Middelhavsområdet og er blevet dyrket i flere århun­dreder. Det forbindes oftest med løg - formentlig fordi begge har en gennemtrængende smag, og de minder meget om hinanden af udseende. Men overraskende nok hører hvidløget faktisk til liljefami­lien og har en meget fornem baggrund.

Hvidløget har haft en bred anvendelse i Europa - specielt i Italien og Spanien - i mere end 2.000 år. Spanierne menes at have bragt hvidløget med til den Nye Verden, hvor det omgående blev meget populært blandt indianerne - de kunne langt bedre lide hvidløg end andre former for rødder eller løgafgrøder fra Europa. 

Hvidløg er en flerårig løgplante med en sammensat løgrod, som består af flere små dele kaldet ”fed”, omgivet af en fælles skræl eller membran. Et fed hvidløg har en stærk duft og en skarp smag.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.