Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22408)

Vejl. pris  

Spidskommen kapsler, 180 stk., 450 mg KOSTTILSKUD

149,50  


Spidskommen kapsler, 180 stk.
- Phyto-serien

Spidskommen er et krydderi med en stærk, sødlig duft og en let bitter smag. Spidskommen anvendes mest i mad, som traditionelt krydres meget og giver en god indre varme. Spidskommen bruges ofte i mad fra Indien, Mellemøsten og Mellemamerika, f.eks. i retter med ris, lamme-, okse- og kyllingekød samt i supper og grønsagsretter.

Spidskommen kapsler er et kosttilskud fra Phyto-serien, der indeholder velkendte urter – enten pulveriseret, som ekstrakt eller en kombination heraf. Produkterne i Phyto-serien er ikke kombinationsprodukter med andre urter eller næringsstoffer i.

Anvendelse: 3 kapsler 2 gange dagligt i forbindelse med et måltid. Hvis det ønskes, kan urtepulveret tages ud af kapslen og bruges til urtete eller udrøres i vand eller anden væske - eller anvendes som krydderi.

Ingredienser pr. kapsel: 450 mg pulveriserede spidskommenfrø (Cuminum cyminum L.), gelatine (okse).

Indhold pr. dagsdosis (6 kapsler): 2.700 mg spidskommenfrø.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Mere om spidskommen
Spidskommen indgår i de fleste karryblandinger og i det indiske blandingskrydderi garam masala.

Det er spidskommenfrøene, der indeholder de æteriske olier, der giver den karakteristiske og liflige duft og smag. Chili con carne er en af de kendte retter, der krydres med spidskommen. Man skal dog passe på, at man ikke overkrydrer, for så bliver smagen for dominerende. Netop den dominerende smag kan afskrække nogen, og derfor har vi valgt at levere disse skønne frø i kapsler, så alle kan få glæde af dem.

Spidskommen må ikke forveksles med almindelig kommen, selvom frøene til dels ligner hinanden, men der er stor forskel på smag og anvendelse af de to slags krydderier.

Spidskommen er en nyhed i Phyto-serien.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.