Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22420)

Vejl. pris  

Løvetandrod kapsler, 180 stk VEGETABILSKE kapsler 414 mg pulveriseret løvetandrod. Phyto-serien. KOSTTILSKUD

179,95  


Løvetandrod i vegetabilske kapsler

Løvetand er en bitter urt, der nok er mere kendt som den smukke gule mælkebøtte i græsplænen om sommeren. Planten er til mange haveejeres store ærgrelse meget almindelig og hårdnakket, men heldigvis kan den andet end at være ukrudt. Løvetand er igen blevet en populær spise i det nordiske køkken - både i salater og juice. Her får du løvetandrod tørret og pulveriseret i praktiske vegetabilske kapsler.

Anvendelse: 3 kapsler 2 gange daglig i forbindelse med et måltid. Hvis det ønskes, kan urtepulveret tages ud af kapslerne og bruges til urtete eller udrøres i vand eller anden væske. 

Ingredienser: Pulveriseret løvetandrod (Taraxacum officinale Weber ex F.H. Wigg), konsistensmiddel (pullulan) majsstivelse overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer) geleringsmiddel (kaliumchlorid, carrageenan) 

Indhold pr. dagsdosis (6 kapsler): Indeholder 2,48g pulveriseret løvetandrod (Taraxacum officinale Weber ex F.H. Wigg). 

Produktet er fremstillet af vegetabilske tapioca kapsler:
De vegetabilske kapsler, der anvendes i dette produkt, er lavet af tapioca som er naturligt fermenteret til et stivelsesfrit vegetabilsk produkt. Kapslerne giver de samme fordele som almindelige gelatinekapsler, mens de opfylder behovene hos vegetarer og veganere. De opfylder samtidig behovene hos folk der ønsker at leve stivelsesfrit, glutenfrit, konserveringsmiddelfrit og GMO-frit.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.