Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22444)

Vejl. pris  

Tranebær kapsler, 90 stk., ikke tilsat sukker KOSTTILSKUD

179,95  


Tranebær kapsler
- Phyto-serien

Tranebær er mørkerøde og har en bitter-syrlig smag. Bærrene anvendes især til saft og syltning. Tranebær findes forskellige steder i verden, og alt afhængigt af voksestedet kan tranebær stamme fra forskellige plantearter. Den mest udbredte art er Vaccinium macrocarpon, som stammer fra Nordamerika. Dagsdosis (3-6 kapsler) giver til 1,5-3 g tranebærsaftkoncentrat svarende til 37,5 - 75 g tranebær. Der er brugt 25 kg friske tranebær til at fremstille 1 kg tranebærsaftkoncentrat. Kapslerne kan udrøres i væske, hvis du har besvær med at synke.
 
Natur-Drogeriets Phyto-serie omfatter en lang række urter, som er kendte og værdsatte i den gamle urtekundskab.

Tranebær er mørkerøde og har en bitter-syrlig smag. Bærrene anvendes især til saft og syltning.

Tranebær findes forskellige steder i verden, og alt afhængigt af voksestedet kan tranebær stamme fra forskellige plantearter. Den mest udbredte art er Vaccinium macrocarpon, som stammer fra Nordamerika. 

Natur-Drogeriets Phyto-serie omfatter en lang række urter, som er kendte og værdsatte i den gamle urtekundskab.

Tranebær kapsler er et kosttilskud fra Phyto-serien, der indeholder velkendte urter – enten pulveriseret, som ekstrakt eller en kombination heraf. Produkterne i Phyto-serien er ikke kombinationsprodukter med andre urter eller næringsstoffer i.

Anvendelse: 1-2 kapsler 3 gange dagligt før måltiderne. Kapslerne kan åbnes, og indholdet kan indtages med vand, smoothie, skyr eller lignende, hvis du har besvær med at synke.

Ingredienser pr. kapsel: 500 mg tranebærsaft-koncentrat (Vaccinium macrocarpon Ait.), gelatine (okse), antiklumpningsmiddel (magnesiumhydroxid, tricalciumfosfat), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer).

Indhold pr. dagsdosis (3-6 kapsler): 1,5-3 g tranebærsaftkoncentrat svarende til 37,5-75 g tranebær. Der er brugt 25 kg friske tranebær til at fremstille 1 kg tranebærsaftkoncentrat.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

  

 

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.