Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22449)

Vejl. pris  

DGL-Lakrids kapsler, 90 stk., 400 mg, lakridsrodsekstrakt KOSTTILSKUD

139,95  


DGL-Lakrids kapsler, 90 stk.
- Phyto-serien
DGL Lakrids kapsler

Kapsler indeholdende lakridsrodsekstrakt. Deglycyrrhizineret lakrids, som oftest forkortet til DGL, er ekstrakt af roden af ægte lakrids, på latin Glycyrrhiza glabra. DGL-Lakrids fra Natur-Drogeriet er et tilskud af lakrids.
Indholdet af glycyrrhizinic syre (lakridssyre) er mindre end 2 %.

Kapsler indeholdende lakridsrodsekstrakt.

Deglycyrrhizineret lakrids, som oftest forkortet til DGL, er ekstrakt af roden af ægte lakrids, på latin Glycyrrhiza glabra. DGL-Lakrids fra Natur-Drogeriet er et tilskud af lakrids.

DGL-Lakrids kapsler er et kosttilskud fra Phyto-serien, der indeholder velkendte urter – enten pulveriseret, som ekstrakt eller en kombination heraf. Produkterne i Phyto-serien er ikke kombinationsprodukter med andre urter eller næringsstoffer i.

Ingredienser: DGL (deglycyrrhizineret) lakridsrodsekstrakt, oksegelatine (kapsel). Indholdet af glycyrrhizinsyre (lakridssyre) er mindre end 3%.

Indhold pr. dagsdosis 3-6 kapsler: 1,2 g-2,4 g lakridsrodsekstrakt.

Indhold pr. kapsel: 400 mg lakridsrodsekstrakt. 

Anvendelse: 1-2 kapsler 3 gange dagligt før måltiderne. Opløs kapslerne helt i munden − de smager godt. Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.