Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22492)

Vejl. pris  

Hibiscus kapsler, 90 stk, 400 mg. KOSTTILSKUD

139,50  


Hibiscus kapsler, 90 stk. 
- Phyto-serien

Hibiscus-kapsler er et kosttilskud fra Natur-Drogeriets Phyto-serie. Den smukke hibiscusblomst er med sin flotte røde farve optimal at brygge en rygende varm og indbydende kop te på. Teen har en behagelig, forfriskende syrlig smag. Hibiscusblomst er også lækker til iste, da kombinationen af det søde og sure virker tørstslukkende og læskende. Her fås hibiscus som ekstrakt i praktiske kapsler.

De smukke, tørrede hibiscusblomster er tilmed en favorit blandt indretningsarkitekter og dekoratører, når der skal gives blomsteranretninger og udstillinger et eksotisk, naturligt præg.

Her kan du læse mere om teen, som du også kan bruge i dekorationer...   

Hibiscus kapsler er et kosttilskud fra Phyto-serien, der indeholder velkendte urter – enten pulveriseret, som ekstrakt eller en kombination heraf. Produkterne i Phyto-serien er ikke kombinationsprodukter med andre urter eller næringsstoffer i.

Anvendelse: 2-4 kapsler indtages dagligt i forbindelse med et måltid. Hvis det ønskes, kan urtepulveret tages ud af kapslerne og bruges til urtete.

Indhold pr. dagsdosis: 2-4 kapsler dagligt svarende til 800-1.600 mg hibiscusekstrakt med 160-320 fedtsyrer.

Indtages i forbindelse med et måltid.
Hvis det ønskes, kan urtepulveret tages ud af kapslerne og bruges til urteteIndtages i forbindelse med et måltid.Hvis det ønskes, kan urtepulveret tages ud af kapslerne og bruges til urtete.

Ingredienser: Ekstrakt af hibiscusblomst (Hibiscus sabdariffa L.), gelatine (okse), maltodextrin, overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)

Ingredienser pr. kapsel: 400 mg ekstrakt med 80 mg fedtsyrer.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.