Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22604)

Vejl. pris  

D vitamin tabletter, 180 stk., 85 mikrogram (= 3.400 I.E.) KOSTTILSKUD

159,95  


Super D-vitamin tabletter, 180 stk.

Super D-vitamin 85 mikrogram er det stærkeste D3-vitaminpræparat, der må sælges på det danske marked. 

D-vitamin:

 D-vitamin

  • medvirker til dit immunsystems funktion
  • er med til at vedligeholde dine knogler 
  • medvirker til, at dine muskler fungerer normalt
  • er med til at vedligeholde dine tænder 
  • medvirker til, at din krop optager og udnytter calcium og fosfor
  • bidrager til et normalt calciumindhold i blodet
  • har indflydelse på kroppens celledeling 

D-vitamin er fedtopløseligt og skal derfor indtages sammen med måltider, der indeholder fedt, for at kunne blive optaget i kroppen. Selvfølgelig helst fedtstoffer fra avocado eller mandler eller sammen med kosttilskudsolier. 

D-vitamin dannes i huden i sommerhalvåret, når din hud eksponeres for solen. I vinterhalvåret er solens stråling i Danmark ikke stærk nok til, at der dannes D-vitamin i huden. D-vitaminniveauet i blodet svinger derfor naturligt med årstiderne og er lavere om vinteren end om sommeren. Får man ikke sol nok, bør man sørge for at få et tilskud af “solskins-vitaminet”.

D-vitamin er vigtigt for kroppens optagelse og omsætning af kalk samt for styrkelse af knogler, muskler og immunforsvar. Super D-vitamin indeholder 85 mikrogram.

Hvem har brug for tilskud af D-vitamin?

Sundhedsmyndighederne i Danmark anbefaler D-vitamin tilskud især til ældre over 65 år, plejehjemsbeboere, personer med mørk hud og personer, der går tildækkede - og iøvrigt alle, der ikke får sollys nok på huden i vinterhalvåret, og som ikke udsætter huden på arme og ben for solen om sommeren. 

Ingredienser: Fyldemiddel (dicalciumfosfat), stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose), vitamin D (cholecalciferol), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Indhold pr. tablet % af RI*

Vitamin D 85 µg
(3400 i.e.)

1700 %

*RI = Referenceindtag

Anvendelse: 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. 

D3-vitamin udvindes fra fedtet i fåreuld (lanolin). 

D-vitamin findes også i tabletter à 10 mikrogram (180 stk.) og 35 mikrogram (180 stk).  

Om Super D-vitamin 85 mikrogram: Mange mennesker får i dag D3-vitamin-indsprøjtninger hos deres læge. Når behandlingen stopper, henviser lægerne til, at forbrugerne skal købe det stærkeste D3-vitaminpræparat på markedet og indtage store doser. Super D-vitamin 85 mikrogram er et af de stærkeste D3-vitaminpræparat, der må sælges på det danske marked.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

- Medvirker til dit immunsystems funktion
Alle, der ikke får sollys nok på huden i vinterhalvåret, og som ikke udsætter huden på arme og ben for solen om sommeren. Derudover anbefaler Fødevarestyrelsen, at gravide og børn fra 2 uger til 2 år tager et tilskud af D-vitamiNatur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.