Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22604)

Vejl. pris  

D vitamin tabletter, 180 stk., 85 mikrogram (= 3.400 I.E.) KOSTTILSKUD

159,95  


Super D-vitamin tabletter

D_vit_Super_85g_180tab_22604Super D-vitamin 85 mikrogram er det stærkeste D3-vitaminpræparat, der må sælges på det danske marked. 

D-vitamin:

 D-vitamin

 • medvirker til dit immunsystems funktion
 • er med til at vedligeholde dine knogler 
 • medvirker til, at dine muskler fungerer normalt
 • er med til at vedligeholde dine tænder 
 • medvirker til, at din krop optager og udnytter calcium og fosfor
 • bidrager til et normalt calciumindhold i blodet
 • har indflydelse på kroppens celledeling 

D-vitamin er fedtopløseligt og skal derfor indtages sammen med måltider, der indeholder fedt, for at kunne blive optaget i kroppen. Selvfølgelig helst fedtstoffer fra avocado eller mandler eller sammen med kosttilskudsolier. 

D-vitamin dannes i huden i sommerhalvåret, når din hud eksponeres for solen. I vinterhalvåret er solens stråling i Danmark ikke stærk nok til, at der dannes D-vitamin i huden. D-vitaminniveauet i blodet svinger derfor naturligt med årstiderne og er lavere om vinteren end om sommeren. Får man ikke sol nok, bør man sørge for at få et tilskud af “solskins-vitaminet”.

D-vitamin er vigtigt for kroppens optagelse og omsætning af kalk samt for styrkelse af knogler, muskler og immunforsvar. Super D-vitamin indeholder 85 mikrogram.

Hvem har brug for tilskud af D-vitamin?

Sundhedsmyndighederne i Danmark anbefaler D-vitamin tilskud især til ældre over 65 år, plejehjemsbeboere, personer med mørk hud og personer, der går tildækkede - og iøvrigt alle, der ikke får sollys nok på huden i vinterhalvåret, og som ikke udsætter huden på arme og ben for solen om sommeren. 

Fakta om D-vitamin
Kemiske navne: Ergocalciferol, cholecalciferol

 • Fedtopløseligt
 • Mangel kan forårsage rakitis (engelsk syge) og osteomalaci (bløde knogler).
 • Gode fødekilder er bl.a. fede fisk, æg, kalvelever og svampe. Påvirkning fra solens UVB-stråler får huden til selv at danne D-vitamin.
 • D3-vitamin udvindes fra fedtet i fåreuld (lanolin). 

Anvendelse: 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. 

Ingredienser: Fyldemiddel (dicalciumfosfat), stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose), vitamin D (cholecalciferol) overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Indhold pr. tablet % af RI*

Vitamin D 85 µg
(3400 i.e.)

1700 %

*RI = Referenceindtag

D-vitamin findes også i tabletter à 10 mikrogram (180 stk.) og 35 mikrogram (180 stk).  

Om Super D-vitamin 85 mikrogram: Mange mennesker får i dag D3-vitamin-indsprøjtninger hos deres læge. Når behandlingen stopper, henviser lægerne til, at forbrugerne skal købe det stærkeste D3-vitaminpræparat på markedet og indtage store doser. Super D-vitamin 85 mikrogram er et af de stærkeste D3-vitaminpræparat, der må sælges på det danske marked.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejeske anvendes af børn under 11 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

- Medvirker til dit immunsystems funktion
Alle, der ikke får sollys nok på huden i vinterhalvåret, og som ikke udsætter huden på arme og ben for solen om sommeren. Derudover anbefaler Fødevarestyrelsen, at gravide og børn fra 2 uger til 2 år tager et tilskud af D-vitamiNatur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.