Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22640)

Vejl. pris  

Alfa Lipon tabletter, 300 mg., 120 stk.

340,00  


Alfa-lipon© ND-Health 120 stk.

Alfa-lipon© ND-Health er en fødevarer til særlige medicinske formål og bruges til ernæringsmæssig behandling af mangel på alfa-liponsyre ved diabetisk neuropati.

Den bestemmelse, der fastlagde at salg af fødevare med særligt medicinske formål, herunder Alfa-lipon© ND-Health, skulle ske gennem hospitaler, klinikker ledet af læger samt via apoteker og kliniske diætister, er nu ophævet. Det vil sige det nu er muligt for alle at købe Alfa-lipon© ND-Health.

Anvendelse: 1 tablet 2 gange dagligt i 4 uger, derefter 1 tablet dagligt.
Alfa-lipon er en tablet, der enten kan synkes hel eller knuses f.eks. ved synkebesvær, i så fald gerne med frugtyoghurt eller lignende.

Ingredienser: Antiklumpningsmiddel: Kalcium karbonat, Alfa-liponsyre, konsistensmiddel: Mikrokrystallinsk cellulose, kartoffelstivelse, surhedsregulerende middel: Natriumhydrogenkarbonat, stabilisator: Magnesiumsalte af fedtsyrer/vegetabilsk), konsistensmidler: Silicium dioxid, hydroxypropylmethyl cellulose, farve: Titan dioxid, konsistensmiddel: Glycerol.

Indhold    
  Pr. 100 g Pr. tablet
Energi 0,78 kCal 0,006 kCal
  1,34 KJ 0,007 KJ
Fedt 4,4 g 0,04 g
Protein 2,1 g 0,02 g
Kulhydrat 18,6 g 0,2 g

 

 

 

 

  

 

Om Alfa-lipon: Alfa-lipon indeholder alfa-liponsyre i 300 mg pr. tablet. Produktet ’Alfa-lipon’ er notificeret af myndighederne som særlig ernæring til diabetikere med diabetisk neuropati. Diabetisk neuropati kan populært oversættes med nervebetændelse på grund af sukkersyge. Det er en tilstand, hvor der kan være smerter og følelsesløshed primært i hænderne og fødderne.

Vigtigt: Alfa-lipon er et ikke fuldgyldigt levnedsmiddel, men har en sygdomsspecifik sammensætning, der ikke er egnet til at erstatte hele den daglige kost. Alfa-lipon er beregnet til patienter over 11 år og anbefales ikke til brug ved graviditet og amning.

Alfa-liponsyre har været kendt og forhandlet uden for Danmarks grænser siden 1950. Nu har Natur-Drogeriet gjort produktet tilgængeligt i Danmark!

Læs mere om Alfa-lipon her og endnu mere her.
Læs også om de chokkerende myndighedstiltag til forbud af forebyggelse gennem Alfa-lipon her.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.