Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22653)

Vejl. pris  

Comfort Complex kapsler, 90 stk., 400 mg, ingefær og gurkemeje KOSTTILSKUD

109,50  


Comfort Complex kapsler, 90 stk.

En skøn blanding af ingefær og gurkemeje - begge er knoldede rødder, der er i familie med krydderier.
Ingefær er stærk i smagen og bider fra sig – enten elsker eller hader man ingefærsmagen. Gurkemejeroden giver en stærk gul farve, som anvendt i madretter giver en utrolig flot farve. Smagen er knap så prangende som farven. Rødderne er et fint match og fås her i kapsler, der er nemme at få glæde af, hvad enten du er på farten eller bare gerne vil undgå smagen.

En skøn blanding af ingefær og gurkemeje - begge er knoldede rødder, der er i familie med krydderier. Ingefær er stærk i smagen og bider fra sig – enten elsker eller hader man ingefærsmagen. Gurkemejeroden giver en stærk gul farve, som anvendt i madretter giver en utroligt flot farve. Smagen er knap så prangende som farven. Rødderne er et fint match og fås her i kapsler, der er nemme at få glæde af, hvad enten du er på farten eller bare gerne vil undgå smagen.

Ingredienser pr. kapsel: 400 mg pulveriseret ingefær (Zingiber officinale Roscoe), gelatine (okse), gurkemeje (Curcuma longa L.).

Anvendelse: 1-2 kapsler dagligt eller 1-2 kapsler før hvert hovedmåltid.

Indhold pr. dagsdosis (1-6 kapsler): 400-2.400 mg ingefær.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

 

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.