Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22672)

Vejl. pris  

Boragoolie kapsler, 180 stk., 500 mg, økologisk hjulkroneolie m/GLA-fedtsyre, økonomikøb KOSTTILSKUD

302,00  


Borago Hjulkroneolie med GLA, kapsler, 180 stk.

Hjulkrone (Borago officinalis) er en smuk og frodig plante med himmelblå blomster. Boragoolie anvendes som kosttilskud, og dens  ernæringsmæssige fordel er dens høje indhold af gammalinolensyre (GLA). GLA er en umættet fedtsyre, der ikke kan dannes af organismen selv og derfor kaldes "essentiel". GLA findes i modermælk, der er det nyfødte barns væsentligste ernæring. Når barnet er vænnet fra, producerer kroppen GLA af den linolensyre, den tilføres via kosten.
Boragoolien kan også anvendes direkte på huden (opbland evt. med en anden basisolie og prøv dig frem – især hvis du har sart hud).  Hjulkroneolie bør ikke opvarmes, da det ødelægger GLA. Hjulkroneolie bør desuden – ligesom de fleste andre olier – opbevares køligt og mørkt.
Bemærk: Hjulkroneolie overgår kæmpenatlysolie i indhold af gammalinolensyre (GLA).

Borago_olie_hjulkrone_oko_180kapHjulkrone er en smuk og frodig plante med himmelblå blomster.

Boragoolie anvendes som kosttilskud, og dens ernæringsmæssige fordel er dens høje indhold af gammalinolensyre (GLA). GLA er en umættet fedtsyre, der ikke kan dannes af organismen selv og derfor kaldes "essentiel".

GLA findes i modermælk, der er det nyfødte barns væsentligste ernæring. Når barnet er vænnet fra, producerer kroppen GLA af den linolensyre, den tilføres via kosten.

Boragoolien kan også anvendes direkte på huden (bland evt. med en anden basisolie og prøv dig frem – især hvis du har sart hud). 

Hjulkroneolie bør ikke opvarmes, da det ødelægger GLA, og bør desuden – ligesom de fleste andre olier – opbevares køligt og mørkt.

Bemærk: Hjulkroneolie overgår kæmpenatlysolie i indhold af gammalinolensyre (GLA). 

Der kan ikke påvises PA (pyrrolizidinalkaloider) i olien,  med en analysemetode med en detektionsgrænse på 1,0-5,0 mikrogram/kg frøolie.

 

Anvendelse: 3-5 kapsler dagligt.

Ingredienser: Økologisk hjulkronefrøolie* (Borago officinalis L.), oksegelatine (kapsel), vand, stabilisator (glycerol), antioxidant (d-alfa-tocoferol).

* = økologisk dyrket, udgør 76% af landbrugsingredienserne. DK-ØKO-100. 

Indhold pr. kapsel: 500 mg økologisk hjulkroneolie.

Indhold pr. dagsdosis (3-5 kapsler): 300-500 mg gammalinolensyre (GLA). 

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.