Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22675)

Vejl. pris  

Kolesterol Protect PLUS kapsler, 120 stk., med original policosanol, octacosanol og original hytolive KOSTTILSKUD

218,50  


Kolesterol Protect Plus kapsler, 120 stk.

Ingredienser: Kolesterol Protect PlusKanel, stødt (Cinnamom verum J. Presl.), gelatine (okse), maltodextrin, risklidekstrakt (Oryza sativa L.), hydroxytyrosol fra olivenfrugt uden kerner (Olea europaea L.) antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Indhold pr. dagsdosis: (2 kapsler): 5 mg hydroxytyrosol og 20 policosanol med 4 mg octacosanoler.

Olivenekstrakt med hydroxytyrosol beskytter LDL-kolesterol mod iltningsskader (oxidering)

Kolesterol er et fedtstof, der indgår i mange af kroppens funktioner. I forbindelse med kroppens fedtstofskifte opdeles kolesterol bl.a. i HDL (High density lipoprotein) og LDL (Low density lipoprotein). Når man får undersøgt sit kolesteroltal, er det især værdien af LDL kolesterol (det ”lede” kolesterol), der er i fokus. Et sundt kolesteroltal er godt for kroppen. 

Kolesterol Protect PLUS indeholder et olivenekstrakt bestående af plantefenoler - herunder hydroxytyrosol.

Plante-fenolerne i Kolesterol Protect Plus mindsker harskningen af LDL-kolesterol.

Hytolive for et sundt hjerte

Hvad er Hytolive?
Hytolive® er en olivenfrugtekstrakt med en raffineret form for naturlig hydroxytyrosol. Det produceres ude¬lukkende ved brug af fysiske eller mekaniske midler (dvs. uden brug af opløsningsmidler eller tilsætnings¬stoffer). 
 
Hydroxytorosol er det største og mest aktive orto-difenolstof fra olivenfrugten, der kan ødelægge frie radi¬kaler. Det er et molekyle med lav molekylevægt, og det er enkelt, stabilt og med en høj biologisk tilgænge¬lighed.
 
Hvad er åreforkalkning?
Åreforkalkning er en langsom proces, som typisk begynder i de tidlige voksenår og kan påvises klinisk fra ca. 30 års-alderen. Det findes som regel i de fleste store arterier. Det udvikles af LDL-molekyler (det såkaldt ”dårlige kolesterol”), som iltes af frie radikaler, særligt reaktive iltarter.
 
Immunsystemet reagerer på disse skader ved at opbygge plak, som begynder at indsnævre arterierne, dvs. de blodkar, der fører iltholdigt blod til hjertet og andre dele af kroppen. Med tiden vil denne plak hærdes, gå i stykker og forårsage blodpropper, som hurtigt lukker af for blodstrømmen, hvilket fører til iskæmi eller hjerteanfald.
 
Hvordan forebygger Hytolive mod iltning af LDL-kolesterol?
Hytolive dannes primært af naturligt hydroxytyrosol. EUs fødevaresikkerhedsmyndighed EFSA udtaler:
 
•Hydroxytyrosol beskytter LDL-partikler mod iltningsskader.
•Der er påvist en årsagssammenhæng.
•Beskyttelse af LDL-partikler mod iltningsskader kan have en sundhedsfremmende fysiologisk virkning.
•Videnskabelige forsøg har vist, at der er en dosisafhængig og signifikant virkning på de tilhørende mar¬kører for LDL-iltning.
 
Traditionel har nøglen til mere effektive indfaldsvinkler været at kombinere forskellige strategier. Steroler og omega-3 fedtsyrer har udgjort en effektiv metode til at mindske leverens optagelse af LDL-kolesterol, men hvad med de LDL-iltede arter, der allerede findes i arterierne? De skal helt klart forebygges.
 
Ifølge EFSA skal man indtage 5 mg hydroxytyrosol dagligt fra olivenolie for at kunne anvende sundhedsan-prisningen. Målgruppen er befolkningen generelt.
 
Ved at tilsætte Hytolive til funktionelle fødevarer og drikkevarer eller tage det som kosttilskud får du en ny naturlig, ren og effektiv måde at være god ved dig selv på.
 
Hytolive anbefaler, at du spiser en afbalanceret kost og dyrker motion af moderat intensitet.
 
 
 
13. juni 201Hytolive for et sundt hjerte

Hvad er Hytolive®?

Hytolive® er en olivenfrugtekstrakt med en raffineret form for naturlig hydroxytyrosol. Det produceres udelukkende ved brug af fysiske eller mekaniske midler (dvs. uden brug af opløsningsmidler eller tilsætningsstoffer). 

Hydroxytorosol er et aktivt orto-difenolstof fra olivenfrugten, der binder frie radikaler. Det er et molekyle med lav molekylevægt, og det er enkelt, stabilt og med en høj biologisk tilgængelighed.

Hvordan forebygger Hytolive® mod iltning af LDL-kolesterol?

Hytolive® dannes primært af naturligt hydroxytyrosol, og de egenskaber, der er i fokus, er bl.a.:

  • At hydroxytyrosol beskytter LDL-partikler mod iltningsskader (oxidering).
  • At videnskabelige forsøg har vist, at der er en dosisafhængig og signifikant virkning på de tilhørende markører for LDL-iltning.

For at opnå denne effekt skal man indtage 5 mg hydroxytyrosol dagligt fra olivenolie.

Ved at tilsætte Hytolive® til funktionelle fødevarer og drikkevarer eller tage det som kosttilskud får du en ny naturlig, ren og effektiv måde at være god ved dig selv på.

Hytolive® og Natur-Drogeriet anbefaler, at du spiser en afbalanceret kost og dyrker motion af moderat intensitet.

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.