Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22680)

Vejl. pris  

Chiafrøolie kapsler, 120 stk., 500 mg KOSTTILSKUD

259,95  


Chiafrøolie kapsler, 120 stk.

  • Chiafrøolie har et naturligt højt indhold af omega-3 (alfa-linolensyre).
  • Indtagelse af 2 g alfa-linolensyre er med til at holde dit kolesterolniveau normalt. Ved at indtage 4 kapsler får du dækket 60%.

Koldpresset chiafrøolie i vegetabilske kapsler. Chiafrø er et lille frø, som har et højt indhold af olie, hvorfor den har fået navnet chia, der betyder olieret på indiansk. Chiaplanten stammer oprindeligt fra Centralamerika og var tidligere daglig spise for aztekerne og mayaerne

Anvendelse: 2 kapsler 2 gange dagligt i forbindelse med et måltid.

Ingredienser pr. kapsel: 500 mg chiafrøolie (Salvia Hispanica L.), modificeret majsstivelse, glycerol, geleringsmiddel (carrageenan), antioxidant (tocopherolrig ekstrakt), surhedsregulerende middel (natriumcarbonat).

Indhold pr. dagsdosis (4 kapsler): 2 g chiafrøolie heraf 1.200 mg omega-3 (alfa-linolensyre) og 400 mg omega-6 (linolsyre).

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.