Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 2289)

Vejl. pris  

Grøn Complex kapsler, 90 stk. Grøn te og ginseng. KOSTTILSKUD

132,00  


Grøn Complex kapsler, 90 stk.

Gron_Complex_2289Grøn Complex indeholder grøn teekstrakt med koffein, der er mentalt opkvikkende. En kapsel Grøn Complex indeholder 232 mg grøn teekstrakt med 116 mg polyphenoler og 25 mg koffein.

  • Grøn te ekstrakt indeholder koffein,
    der er en mental opkvikker.

Anvendelse: 3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Indtages med rigelig væske.Indeholder koffein. Bør ikke indtages af børn eller gravide. (Koffeinindholdet pr. 3 kapsler er 75 mg).

Ingredienser: Grøn teekstrakt (Camellia sinensis L.), oksegelatine (kapsel), ginsengrod (Panax ginseng C.A. Meyer), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer).

Indhold pr. kapsel: 232 mg grøn te ekstrakt.

Indhold pr. dagsdosis, 3 kapsler: 696 mg grøn te ekstrakt med 350 mg polyphenoler, 280 mg catechiner, 104 mg epigallocatechin gallat.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

OBS: Produktet indeholder ekstrakter fra grøn te. Derfor anbefaler Fødevarestyrelsen ekstra opmærksomhed hvis der indtages lægemidler, som kan påvirke leveren.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.