Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22911)

Vejl. pris  

Stress-A Complex kapsler, 180 stk., indeholder baldrian, hjertensfryd, lemongræs, humle, passionsblomst og kamille KOSTTILSKUD

178,95  


Stress-A Complex kapsler, 180 stk.

Stress_a_complex_180kps_22191Virker afslappende uden at sløve. Urterne har en beroligende og afslappende effekt. Stress-A Complex kapsler kan med fordel anvendes i perioder med travlhed og spidsbelastninger. Blandingen fås også som te, der smager og dufter skønt.

Ingredienser: Baldrian (Valeriana officinalis L.), hjertensfryd (Melissa officinalis L.), gelatine (okse), lemongræs (Cymbopogon citratus (DC.Stapf.), humle (Humulus lupulus L.), passionsblomst (Passiflora incarnata L.), kamilleblomst (Matricaria recutita L.).

Urteindhold pr. kapsel: 400 mg.

Indhold pr. dagsdosis (9 kapsler): 3,6 g urteblanding, heraf 2,34 g baldrian. 

Anvendelse: 3 kapsler 3 gange dagligt fordelt på dagen. Indtages med væske. 

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.