Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22921)

Vejl. pris  

BODY-HEAT i vegetabilske kapsler, 180 stk, 450 mg, chili/cayennepeber, økologisk. KOSTTILSKUD

264,95  


Oekologi-maerk  Økologiske BODY-HEAT kapsler, 180 stk.

Oekologisk body-heat kapsler 180stk 2292Vores populære kosttilskud BODY-HEAT med chili/cayennepeber fås også som økologisk og i vegetabilske HPMC-kapsler. 

Cayennepeber er et chiliprodukt, der kommer fra små buske af slægten capsicum, men har intet at gøre med peber. Den stærke smag fra chili skyldes stoffet capsaicin. Chilipeber er i familie med sød peberfrugt, men der er op til 30 gange højere indhold af stoffet capsaicin i chilipeber end i sød peberfrugt. Chili sætter fut på måltidet og giver en god indre varme. BODY-HEAT kapsler kan være en fordel, hvis man ikke bryder sig om den brændende fornemmelse fra chili, men stadig ønsker den indre varme.
  

Vegemaerke sort

Vegetabilske kapsler er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af kosttilskud. Derfor arbejder vi hele tiden med at teste vore produkter med henblik på at kunne tilbyde kosttilskud i vegetabilske kapsler.

Ingredienser: Økologisk chilipeber/cayennepeber (Capsicum frutescens L.), hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel).

Anvendelse: 2-3 kapsler 3 gange dagligt. 
Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne.

Indhold pr. kapsel: 450 mg chili/cayennepeber.

Indhold pr. dagsdosis 2-9 kapsler: 900-4.050 mg chili/cayennepeber.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.