Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22921)

Vejl. pris  

BODY-HEAT i vegetibilske kapsler, 180 stk, 450 mg chillipeber/cayennepeber, økologisk. KOSTTILSKUD

219,95  


Oekologi-maerk  Økologisk Body-heat, 180 stk.

Oekologisk body-heat kapsler 180stk 2292Vores populære kosttilskud Body-Heat kapsler med chilipeber/cayennepeber fås nu som økologisk og i vegetabilske HPMC-kapsler. 

Cayennepeber er et chiliprodukt, der kommer fra små buske af slægten capsicum, men har intet at gøre med peber. Den stærke smag fra chili skyldes stoffet capsaicin. Chilipeber er i familie med sød peberfrugt, men der er op til 30 gange højere indhold af stoffet capsaicin i chilipeber end i sød peberfrugt. Chili sætter fut på måltidet og giver en god indre varme. Body-Heat kapsler kan være en fordel hvis man ikke bryder sig om den brændende fornemmelse fra chili, men stadig ønsker den indre varme.

Ingredienser: Økologisk chilipeber/cayennepeber (Capsicum frutescens L.), hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel).

Anvendelse: 2-3 kapsler 3 gange dagligt. 
Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne.

Indhold pr. kapsel: 450 mg chilipeber/cayennepeber.

Indhold pr. dagsdosis: 2-9 kapsler: 900-4.050 mg chilipeber/cayennepeber.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Om Cayennepeber: Cayennepeber/chili har i århundreder været et af de vigtigste krydderier, der er blevet indført til Europa til gatronomisk anvendelse.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.