Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22944)

Vejl. pris  

Tranebær Vegetabilske (HPMC) kapsler, 150 stk. KOSTTILSKUD

229,29  


Tranebær kapsler, 90 stk.
Tranebaer_150kaps_22944- Phyto-serien

Tranebær er mørkerøde og har en bitter-syrlig smag. Bærrene anvendes især til saft og syltning. Tranebær findes forskellige steder i verden, og alt afhængigt af voksestedet kan tranebær stamme fra forskellige plantearter. Den mest udbredte art er Vaccinium macrocarpon, som stammer fra Nordamerika. Dagsdosis (3-6 kapsler) giver til 1,5-3 g tranebærsaftkoncentrat svarende til 37,5 - 75 g tranebær. Der er brugt 25 kg friske tranebær til at fremstille 1 kg tranebærsaftkoncentrat. Kapslerne kan udrøres i væske, hvis du har besvær med at synke.
 
Natur-Drogeriets Phyto-serie omfatter en lang række urter, som er kendte og værdsatte i den gamle urtekundskab.

Tranebær er mørkerøde og har en bitter-syrlig smag. Bærrene anvendes især til saft og syltning.

Tranebær findes forskellige steder i verden, og alt afhængigt af voksestedet kan tranebær stamme fra forskellige plantearter. Den mest udbredte art er Vaccinium macrocarpon, som stammer fra Nordamerika. 

Natur-Drogeriets Phyto-serie omfatter en lang række urter, som er kendte og værdsatte i den gamle urtekundskab.

Vegimarke Vegetabilske kapsler

Vegetabilske kapsler er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af kosttilskud. Derfor arbejder vi hele tiden med at teste vore produkter med henblik på at kunne tilbyde kosttilskud i vegetabilske kapsler.

Tranebær kapsler er et kosttilskud fra Phyto-serien, der indeholder velkendte urter – enten pulveriseret, som ekstrakt eller en kombination heraf. Produkterne i Phyto-serien er ikke kombinationsprodukter med andre urter eller næringsstoffer i.

Anvendelse: 1-2 kapsler 3 gange dagligt før måltiderne. Kapslerne kan åbnes, og indholdet kan indtages med vand, smoothie, skyr eller lignende, hvis du har besvær med at synke.

Ingredienser: Tranebærsaftkoncentrat (Vaccinium macrocarpon Aiton), hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer).

Indhold pr. kapsel: 500 mg tranebærsaftkoncentrat.

Indhold pr. dagsdosis (3-6 kapsler): 3-6 kapsler: 1,5-3 g tranebærsaftkoncentrat svarende til 37,5-75 g tranebær.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. 

Tranebær er mørkerøde og har en bitter-syrlig smag. Bærrene anvendes især til saft og syltning. Tranebær findes forskellige steder i verden, og alt afhængigt af voksestedet kan tranebær stamme fra forskellige plantearter. Den mest udbredte art er Vaccinium macrocarpon, som stammer fra Nordamerika. Dagsdosis (3-6 kapsler) giver til 1,5-3 g tranebærsaftkoncentrat svarende til 37,5 - 75 g tranebær. Der er brugt 25 kg friske tranebær til at fremstille 1 kg tranebærsaftkoncentrat. Kapslerne kan udrøres i væske, hvis du har besvær med at synke. Natur-Drogeriets Phyto-serie omfatter en lang række urter, som er kendte og værdsatte i den gamle urtekundskab.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.