Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22961)

Vejl. pris  

Krill Omega-3, Antarktisk, kapsler, 200 stk., 500 mg KOSTTILSKUD

399,95  


Antarktisk Krill Omega-3 kapsler, 200 stk.

Krillolie har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer og er fra krebsdyr, der er først i fødekæden. Krill bio-høstes i de rene områder i Antarktis og laves til olie direkte efter høstning -  derved mindskes risikoen for harskning.

Krillolien er både vand- og fedtopløselig, hvilket øger optageligheden sammenlignet med fiskeolie, der kun er fedtopløselig.

Krillolie indeholder EPA og DHA:

  • EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion, som opnås ved dagligt indtag af 250 mg EPA og DHA (3 kapsler).
  • DHA medvirker til at vedligeholde din hjernefunktion og dit syn. Dette opnås ved dagligt indtag af 250 mg DHA (9 kapsler)

Fakta om antarktisk krill: Krill er små rejelignende skaldyr. Antarktisk krill kan blive op til 6 cm lange og lever i enorme "sværme" i havet. Krill er en vigtig fødefaktor for andre dyr i havet. Antarktisk krill er ikke belastet af forurening som andre havdyr længere oppe i fødekæden. 

Antarktisk krill fanges efter Eco-Harvesting metoden, som er udviklet af Aker Bio Marine. Der samarbejdes med Verdensnaturfonden i Norge om at sikre bæredygtig høst af antarktisk krill.

Fakta om antarktisk krill
Krill er små rejelignende skaldyr. Antarktisk krill kan blive op til 6 cm i lang og lever i enorme "sværme" i havet. Krill er en vigtig fødefaktor for andre dyr i havet. Antarktisk Krill Omega-3 kapsler er ikke belastet af forurening som andre havdyr længere oppe i fødekæden. 
 
Antarktisk krill fanges efter Eco-Harvesting metoden, som er udviklet af Aker Bio Marine. Der samarbejdes med Verdensnaturfonden i Norge om at sikre bæredygtig høst af antarktisk krill.

Anvendelse: 3-9 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Bør opbevares på køl efter åbning.

Ingredienser pr. kapsel: 500 mg fedtekstrakt fra antarktisk lyskrebs (Euphausia superba), gelatine (okse), fugtighedsbevarende middel (glycerol, sorbitol), vand.

INDHOLD pr.dagsdosis 3 kapsler 9 kapsler
Krillolie 1500 mg 4500 mg
Fosfolipider 600 mg 1800 mg
Omega-3 fedtsyrer 330 mg 990 mg
      Heraf EPA 180 mg 540 mg
      Heraf DHA 83 mg 250 mg
Astaxanthin 150 μg 450 μg 

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.