Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22961)

Vejl. pris  

Krill Omega-3, Antarktisk, kapsler, 200 stk., 500 mg KOSTTILSKUD

399,95  


Antarktisk Krill Omega-3 kapsler, 200 stk.

Krillolie har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer og er fra krebsdyr, der er først i fødekæden. Krill bio-høstes i de rene områder i Antarktis og laves til olie direkte efter høstning -  derved mindskes risikoen for harskning.

Krillolien er både vand- og fedtopløselig, hvilket øger optageligheden sammenlignet med fiskeolie, der kun er fedtopløselig.

Krillolie indeholder EPA og DHA:

  • EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion, som opnås ved dagligt indtag af 250 mg EPA og DHA (3 kapsler).
  • DHA medvirker til at vedligeholde din hjernefunktion og dit syn. Dette opnås ved dagligt indtag af 250 mg DHA (9 kapsler)

Fakta om antarktisk krill: Krill er små rejelignende skaldyr. Antarktisk krill kan blive op til 6 cm lange og lever i enorme "sværme" i havet. Krill er en vigtig fødefaktor for andre dyr i havet. Antarktisk krill er ikke belastet af forurening som andre havdyr længere oppe i fødekæden. 

Antarktisk krill fanges efter Eco-Harvesting metoden, som er udviklet af Aker Bio Marine. Der samarbejdes med Verdensnaturfonden i Norge om at sikre bæredygtig høst af antarktisk krill.

Fakta om antarktisk krill
Krill er små rejelignende skaldyr. Antarktisk krill kan blive op til 6 cm i lang og lever i enorme "sværme" i havet. Krill er en vigtig fødefaktor for andre dyr i havet. Antarktisk Krill Omega-3 kapsler er ikke belastet af forurening som andre havdyr længere oppe i fødekæden. 
 
Antarktisk krill fanges efter Eco-Harvesting metoden, som er udviklet af Aker Bio Marine. Der samarbejdes med Verdensnaturfonden i Norge om at sikre bæredygtig høst af antarktisk krill.

Anvendelse: 3-9 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Bør opbevares på køl efter åbning.

Ingredienser pr. kapsel: 500 mg fedtekstrakt fra antarktisk lyskrebs (Euphausia superba), gelatine (okse), fugtighedsbevarende middel (glycerol, sorbitol), vand.

INDHOLD pr.dagsdosis 3 kapsler 9 kapsler
Krillolie 1500 mg 4500 mg
Fosfolipider 600 mg 1800 mg
Omega-3 fedtsyrer 330 mg 990 mg
      Heraf EPA 180 mg 540 mg
      Heraf DHA 83 mg 250 mg
Astaxanthin 150 μg 450 μg 

Der er tilsat sorbitol som et fugtighedsbevarende middel, som stabiliserer fugtindholdet i skallen for at opretholde kapselkvaliteten. Den anvendte mængde er ret lille og anvendes ikke som et sødemiddel. sorbitol gør ligeledes heller ikke olien eller kapslen sød.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.