Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Produkt (nr. 22983)

Vejl. pris  

Rødkløver kapsler, 120 stk., 400 mg rødkløverblomstpulver og -ekstrakt (9,5-19 mg planteøstrogen pr. dagsdosis) KOSTTILSKUD

179,95  


Rødkløver kapsler, 120 stk.
- Phyto-serien

Roedkloever kapsle 120 stk 22983Rødkløver kapsler er netop opgraderet fra ”urtete i kapsler” til ”kosttilskud” og er samtidig blevet forbedret. Vi anvender stadig hele rødkløverplanten for at få alle plantens stoffer med, både de kendte og mindre kendte. Vi tror nemlig på kompleksitet.

Rødkløver indeholder fra naturens side plantesteroider, og som noget helt nyt har vi tilføjet et ekstrakt, så indholdet af isoflavoner bliver stabilt og endnu bedre kan hjælpe ”varme” og hormonelle kvinder.

Rødkløver er en urt, der kan findes på enge og marker overalt i Europa, hvor den dominerer landskabet med sine smukke lilla blomster.

Elmebark er en kilde til planteslim, der støtter mavetarmslimhinderne

 

Støtter fordøjelsessystemet

 

Effekt opnås ved et dagligt indtag af 8 kapsler

Rødkløver 

  • Bidrager til en rolig overgangsalder
  • Letter gener i forbindelse med overgangsalderen: Hedestigninger, svedeture, rastløshed og irritabilitet

Effekt opnås ved et dagligt indtag af 4 kapsler

Rødkløver kapsler er et kosttilskud fra Phyto-serien, der indeholder velkendte urter – enten pulveriseret, som ekstrakt eller en kombination heraf. Produkterne i Phyto-serien er ikke kombinationsprodukter med andre urter eller næringsstoffer i.

Anvendelse: 1-2 kapsler 2 gange dagligt før måltiderne. Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne.

Ingredienser: Pulveriserede rødkløverblomster (Trifolium pratense L.), rødkløverblomstekstrakt (Trifolium pratense L.), oksegelatine (kapsel).

Indhold  pr. dagsdosis (2-4 kapsler): 9,5-19 mg planteøstrogen.

Natur-Drogeriets urtekapselserie - Phyto-serien - omfatter en lang række urter, som er kendte og værdsatte i den gamle urtekundskab.

Pligttekst
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.