Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 22987)

Vejl. pris  

Gotu Kola+ kapsler, 120 stk, 220 mg KOSTTILSKUD

249,95  


Gotu Kola+ kapsler

Gotu_kola_kapsler_120stk_2298Østens ældgamle urtevisdom til det moderne menneske

Kognitiv
funktion og kredsløb*
  • Kognitivfunktion og kredsløb*

* Gotu kola medvirker til at bevare den kognitive funktion, bidrager til normale hjerte-kar funktioner og er med til at bevare venøs cirkulation, støtte perifer cirkulation og trætte ben.

Gotu Kola er navnet på en eksotisk plante, der vokser i varme områder som Indonesien, Kina, Sydafrika og de tropiske egne af Amerika. Gotu Kola er værdsat i mange lande i Asien, og i Indien er det kendt, at elefanterne spiser Gotu Kola, så tit de har mulighed for det. 

På Sanskrit kaldes Gotu Kola for ”Mandukaparni” som betyder “planten, der ligner en frøs fod”, fordi dens blade ligner små svømmefødder, og fordi den elsker vand. Den har en bitter smag og virker kølende.

Vegemaerke sort

Vegetabilske kapsler er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af kosttilskud. Derfor arbejder vi hele tiden med at teste vore produkter med henblik på at kunne tilbyde kosttilskud i vegetabilske kapsler.

Anvendelse: 2 kapsler fordelt på dagens måltider. Indtages med et glas vand eller anden væske. Den daglige dosis bør ikke overskrides. Hvis det ønskes, kan urtepulveret tages ud af kapslerne og bruges til urtete eller udrøres i mælk, yoghurt eller anden væske.

Ingredienser: L-cholinhydrogentartrat, hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), gotu kola ekstrakt (Centella asiatica (L.) Urb.), boghvedeekstrakt (Fagopyrum esculentum Moench), rosmarinekstrakt (Rosmarinus officinalis L.), ginkgo bilobaekstrakt (Ginkgo biloba L.), maltodextrin (tapioca, majs), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Indhold pr. kapsel: Ekstrakt svarende til 280 mg gotu kola og 105 mg cholin.

Indhold pr. dagsdosis (2 kapsler): Ekstrakt svarende til 560 mg gotu kola og 210 mg cholin.

Se også: Easy Legs kapsler, som kan samarbejde med Gotu Kola.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.