Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 261)

Vejl. pris  

Ginkgo-Max, Kinesisk kapsler, 90 stk., 66 mg ginkgoflavon-glykosider og 16,5 mg terpenlaktoner KOSTTILSKUD

139,95  


Kinesiske Ginkgo-Max kapsler, 90 stk.

Det smukke ginkgo biloba er et rankt og yndefuldt træ, der også bliver kaldet tempeltræ. Navnet har det sandsynligvis fået, fordi ginkgoen oprindelig voksede i Kina og ofte uden for templerne. Ginkgo-træet er helligt i den buddhistiske tro. Træsorten er verdens ældste og ca. 200 millioner år gammel, og et Ginkgo-træ kan blive flere hundrede år gammelt.

Bladene har en smuk hjerteform og den flotteste grønne farve i foråret og sommeren, mens de i efteråret skifter farve til stærk solgul.

Ginkgo har samtidig nogle gode egenskaber, som gør den velegnet som kosttilskud:

Dobbelt så stærk som andre tilsvarende produkter. 66mg ginkgoflavon-glykosider, 16,5mg terpenlaktoner i hver eneste kapsel.
Den smukke ginkgo biloba er et rankt og yndefuldt træ, der også bliver kaldet Tempeltræ. Navnet har det sandsynligvis fået, fordi ginkgoen oprindelig voksede i Kina og ofte udenfor templerne. Ginkgo-træet er helligt i den buddhistiske tro. Træsorten er verdens ældste og ca. 200 millioner år gammel, og et Ginkgo-træ kan blive flere hundrede år gammel. Bladene har en smuk hjerteform og den flotteste grønne farve i foråret og sommeren, mens de i efteråret skifter farve til stærk solgul.   
  • Bidrager til at fremme den kognitive funktion
  • Hjælper med at vedligeholde hukommelsen i forbindelse med aldersrelateret svækkelse heraf
  • Bidrager til mentale og kognitive aktiviteter

Hjernens kognitive funktion er en samlet betegnelse for de hjerneprocesser, der styrer vores erkendelse, opfattelse, hukommelse og tænkning

Ginkgo-Max er et kraftigt ginkgotilskud med hele 66 mg ginkgoflavon-glykosider i hver eneste kapsel. Kapslerne indeholder også 16,5 mg terpenlaktoner pr. kapsel.

Anvendelse: 1 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Hvis det ønskes, kan urtepulveret tages ud af kapslerne og bruges til urtete eller udrøres i mælk, yoghurt eller anden væske. 

Aktivt indhold pr. dagsdosis (1 kapsel): 66 mg ginkgoflavon-glykosider og 16,5 mg terpenlaktoner.

Ingredienser: Ginkgo ekstrakt (Ginkgo biloba L.), hvidtjørnpulver (Crataegus oxyacantha L.), gelatine, overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer).

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Helsebranchens mest prisgunstige og stærkeste naturlige ginkgo-præparat!

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.