Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 2896,100)

Vejl. pris  

Mandler, split, 100 g, økologiske

56,95  


økomærke Økologiske splitmandler, 100 g

Splitmandler_oko_100g_2896100Splitmandler er den rene luksus. Mandelsmagen er intakt samtidig med, at de er lige til at anvende dekorativt. Hvis man gør den lille merpris op i den tid, det ville tage at smutte mandler og herefter splitte dem, så kan det sagtens betale sig at købe en færdig pose. Splitmandler kan anvendes i risengrød, desserter, bagværk, salat eller forskellige retter – kun fantasien sætter grænser. Smagen er mild og sødlig.

Mandler vokser på de smukke, velduftende mandeltræer og er botanisk set en stenfrugt.
Ordet "mandel" stammer fra tysk. Tyskerne omdannede ordet amanda fra latin. Amanda betyder "bør elskes".

Splitmandler er den rene luksus. Mandelsmagen er intakt samtidig med, at de er lige til at anvende dekorativt. Hvis man gør den lille merpris op i den tid, det ville tage at smutte mandler og herefter splitte dem, så kan det sagtens betale sig at købe en færdig pose.

Splitmandler kan anvendes i risengrød, desserter, bagværk, salat eller forskellige retter – kun fantasien sætter grænser. Smagen er mild og sødlig.

Mandler vokser på de smukke, velduftende mandeltræer og er botanisk set en stenfrugt. Ordet "mandel" stammer fra tysk. Tyskerne omdannede ordet amanda fra latin. Amanda betyder "bør elskes".

Aftagelige etiketter 
…er en del af vores nye look, og vi håber, at I vil tage godt imod konceptet. Vi forsøger at reducere emballagespild og har derfor fået designet disse aftagelige etiketter, som kan overføres direkte på emballage, du selv vælger. På den måde har du altid styr på, hvad der gemmer sig i de forskellige bøtter - og ikke mindst på datoen. 

Anvendelse: Anvendes i madlavning.

Ingredienser: Økologisk dyrkede mandler

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi

550 kcal/2301 kJ

Protein

ca. 18,7 g

Kulhydrat

ca. 12,0 g

Fedt

ca. 51,0 g

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.