Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 307)

Vejl. pris  

Schweden Kräuter, 250 ml, Maria Treben KOSTTILSKUD

129,50  


Schweden Kräuter, 250 ml

Schweden Kräuter er et kosttilskud med blanding af en række urter udtrukket i alkohol. Der findes mange forskellige opskrifter på Schweden Kräuter, men de fleste betragter Maria Trebens opskrift som den originale - og det er netop den, der ligger til grund for Natur-Drogeriets Schweden Kräuter. 
De urter, der anvendes i Schweden Kräuter, påvirkes af klima, vejr og vind og kan derfor svinge i udseende, smag og farve. Schweden Kräuter laves efter Maria Trebens gamle opskrift, tilpasset danske forhold. De samme naturlige råvarer som altid.

Schweden Kräuter er et kosttilskud med en række urter udtrukket i alkohol. Der findes mange forskellige opskrifter på Schweden Kräuter, men de fleste betragter Maria Trebens opskrift som den originale - og det er netop den, der ligger til grund for Natur-Drogeriets Schweden Kräuter. De urter, der anvendes i Schweden Kräuter, påvirkes af klima, vejr og vind og kan derfor svinge i udseende, smag og farve. Schweden Kräuter laves efter Maria Trebens gamle opskrift, tilpasset danske forhold. De samme naturlige råvarer som altid.

Anvendelse: 1 tsk. hhv. morgen og aften i vand eller anden væske.

Alkohol er anvendt som udtræks- og konserveringsmiddel. Bundfald kan forekomme, så flasken bør omrystes omhyggeligt inden brug.

Ingredienser: Alkohol, ekstrakter af ensianrod (Gentiana lutea L.), naturkamfer (Campher nat.), rabarberrod (Rheum palmatum L.), ingefær (Zingiber officinale Roscoe), angelikarod (Angelica archangelica L.), venetiansk theriak (blanding af angelikarod (Angelica archangelica L.)), dragerod (Dracunculus vulgaris Schott), baldrianrod (Valeriana officinalis L.), kanel (Cinnamomum verum J. Presl), zedoariarod (Curcuma zedoria (Christn.) Roscoe), kardemomme (Elettaria cardamomum (L.), myrra (Cimmiphora molmol Engler), sølvbakketidsel (Carlina acaulis L.), sennesblade (Cassia acutifolia Delile), manna (Pulpa cassia fistulae), safran (Crocus sativus L.). 

Alkohol 38 vol %.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.