Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 354)

Vejl. pris  

Palmeolie, Ægte Trope-, 350 ml, raffineret, økologisk

64,95  


økomærke Økologisk Trope Palmeolie, 350 ml

Palmeolien kommer fra palmeolieplanter og udvindes af frugtkødet. Olien raffineres med citronsyre og varmebehandles.
 
RSPO-certificeret økologisk trope palmeolie kan tåle meget høje temperaturer, og derfor er den særlig velegnet som stegeolie. Olien er neutral i smagen og kan derfor bl.a. bruges til stegning af grøntsager til wok, popkorn og kød der skal steges ved høje temperaturer uden en gennemtrængende smag af kokos. Olien er også lækker til massage, hvor den smelter på huden ved påsmørring.
 
Ansvarlige producenter:
Natur-Drogeriets producenter af palmeolie er RSPO-certificerede. RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil er en organisation, som er garant for, at produktion af palmeolie foregår under forhold, som tager mest muligt hensyn til miljøet.
Det indebærer blandt andet, at der ikke bliver fældet eller afbrændt regnskove for at give plads til palmeplantager. I stedet  beplantes udelukkende områder som også tidligere er blevet anvendt til landbrug.
En certificeret producent vurderes løbende af RSPO for at sikre at de til stadighed opfylder certificeringskravene.
 
Indhold pr. 100 gram:
- enkeltumættede fedtsyrer 39g
- flerumættede fedtsyrer 10g 

Trope_Palmeolie_okologisk_350ml_354Palmeolien kommer fra oliepalmen og udvindes af frugtkødet. Olien raffineres med citronsyre og varmebehandles.

RSPO-certificeret økologisk tropepalmeolie kan tåle meget høje temperaturer, og derfor er den særligt velegnet som stegeolie. Olien er neutral i smagen og kan derfor bl.a. bruges til stegning af grønsager til wok, popcorn og kød, der skal steges ved høje temperaturer uden en gennemtrængende smag af kokos.

Olien er også lækker til massage, hvor den smelter på huden ved påsmøring.

Ansvarlige producenter: Natur-Drogeriets producenter af palmeolie er RSPO-certificerede. RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) er en organisation, som er garant for, at produktion af palmeolie foregår under forhold, som tager mest muligt hensyn til miljøet. Det indebærer bl.a., at der ikke bliver fældet eller afbrændt regnskove for at give plads til palmeplantager. I stedet beplantes kun områder, der også tidligere er anvendt til landbrug. En certificeret producent vurderes løbende af RSPO for at sikre, at kravene til stadighed opfyldes.

Anvendelse: 1-3 tsk. indtages dagligt. Kan anvendes til stegning ved høje temperaturer i den almindelige madlavning. Udvortes anvendes tropepalmeolie til massage og hudpleje, hvor olien smelter ved påsmøring. Der kan forekomme lidt grynet konsistens, hvilket er kendetegnende for naturligt kompleks olie.

Ingredienser: Økologisk palmeolie (Elaeis guineensis), raffineret

Næringsindhold pr.100 g:  
Energi 3700 kJ/900 kcal
Fedt 100 g
heraf  
- mættede fedtsyrer 49 g
- enkeltumættede fedtsyrer 42 g
- flerumættede fedtsyrer 9,0 g
Kulhydrat 0 g
heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.